Menu

Krukjes voor congressen

Krukjes voor congressen? Bij het organiseren van grote congressen komt op een bepaald moment altijd weer dezelfde vraag naar boven, wat gaan we voor stoelen huren? Ze moeten praktisch zijn, mooi, origineel en makkelijk te verplaatsen. Ons advies: Probeer eens een FestivalChair, dit stevig krukje van karton voldoet aan alle bovengenoemde eisen. De FestivalChair is efficiënt, flexibel, origineel, duurzaam en ook nog eens prachtig vormgegeven. Bovendien is dit krukje van karton perfect te bedrukken en daardoor een effectief promotiemiddel.

De krukjes kunnen voor verschillende congressen anders bedrukt worden zodat sponsoren hun logo of huisstijl onder de aandacht kunnen brengen van de bezoekers van het congres. In de praktijk worden de krukjes ook vaak mee genomen zodat het merk mee de huiskamer in gaat. Kortom een perfecte combinatie van marketing en praktisch gebruik.

Heeft u vragen over het gebruik van krukjes op congressen neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Voor meer foto’s van krukjes op congressen klik hier [link onze klanten]

Foto: Dennis Bouman

  • Krukjes voor congressen
  • Krukjes voor congressen
  • Krukjes voor congressen
  • Krukjes voor congressen