Unverbindliche Anfrage

Duurzaam ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is één van de belangrijkste pijlers van FestivalChairs/Timon Enterprise. Wij vinden het belangrijk rekening te houden met de effecten van onze kartonnen krukjes op mens en milieu en hebben daar onze bedrijfsvoering op aangepast. Zo kiezen wij bewust voor krukjes van FSC karton en laten wij deze in Nederland maken. Daarnaast hebben wij alle opslag en handling ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam. Voor zover mogelijk proberen we de duurzame krukjes klimaatneutraal te vervoeren. Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde!

Krukjes van FSC karton

Dat respect voor mens en milieu bij ons een basisvoorwaarde is zie je niet alleen terug in onze bedrijfsvoering, maar ook aan onze duurzame krukjes. De kartonnen krukjes zijn namelijk 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.
Omdat de FestivalChairs handig in en uit elkaar te vouwen zijn, kunnen de krukjes van FSC karton vaker opnieuw worden gebruikt en hebben hierdoor een lange levensduur.