Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Customized stoeltjes die recyclebaar zijn

Ben jij op zoek naar een leuke manier om je bedrijf of boodschap onder de aandacht te brengen bij een evenement of festival? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die je hebt met onze FestivalChair. Dit is een speciale stoel die een uniek staaltje design laat zien. Het is namelijk een stoeltje van gerecycled karton, dat je eenvoudig in elkaar zit, maar na afloop ook weer op kunt vouwen. Zo kun je het stoeltje simpel meenemen naar een volgend moment dat je even wil zitten. Zo is ons customized stoeltje een perfecte promotietool, aangezien je deze helemaal kunt laten personaliseren.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Het gemak van onze customized stoeltjes

Met een customized stoeltje van FestivalChairs weet je zeker dan je een uniek promotie item in huis haalt. Stel dat je bij een festival promotie wil maken voor je bedrijf, of voor een nieuw product. Je laat ons dan customized stoeltjes voor je maken, waarop je boodschap helemaal duidelijk wordt. Dit stoeltje nemen de ontvangers dan de hele dag mee en zullen genieten van het gemak dat het stoeltje met zich meebrengt. Aangezien het stoeltje buitengewoon sterk is, is de kans zelfs groot dat het stoeltje mee naar huis wordt genomen. Zo worden mensen op een leuke manier herinnerd aan je bedrijf.

Meer weten over onze customized stoeltjes die recyclebaar zijn

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. We nemen alle opties die je met onze stoel hebt met je door. We kijken dan naar het design voor de stoel, de oplage en de kosten die hierbij komen kijken. Als je akkoord gaat met alle punten gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het ontwerp van de stoel. Zo heb jij straks een uniek item om uit te delen en indruk mee te maken!

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.