Offerte aanvragen

Customized stoeltjes die recyclebaar zijn

Ben jij op zoek naar een leuke manier om je bedrijf of boodschap onder de aandacht te brengen bij een evenement of festival? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die je hebt met onze FestivalChair. Dit is een speciale stoel die een uniek staaltje design laat zien. Het is namelijk een stoeltje van gerecycled karton, dat je eenvoudig in elkaar zit, maar na afloop ook weer op kunt vouwen. Zo kun je het stoeltje simpel meenemen naar een volgend moment dat je even wil zitten. Zo is ons customized stoeltje een perfecte promotietool, aangezien je deze helemaal kunt laten personaliseren.

Direct contact

Van begin tot eind

Van festivalidee tot kunstobject

Tijdens zijn studie klassieke piano aan het Conservatorium in Den Haag bezocht Tim regelmatig het North Sea Jazz Festival. Daar kwam hij op het idee voor een lichtgewicht en duurzaam krukje van karton. Festival krukjes die je kunt laten bedrukken en makkelijk meeneemt, waardoor ze kunnen worden ingezet als marketingtool op een congres, beurs of evenement.

De uitvoering

Met de hulp van een industriële designer ontwikkelde Tim de FestivalChair, een internationaal ontwerp dat in korte tijd uitgroeide tot een waar kunstobject. Het krukje van karton werd wereldwijd gepatenteerd en binnen no time hadden de kartonnen krukjes een prominente plaats verworven in de internationale evenementenwereld.

Vliegende start

Bedrijven lieten steeds vaker de krukjes bedrukken in hun huisstijl en maakten de duurzame krukjes onderdeel van hun marketingcampagnes. Ook won de FestivalChair de Amerikaanse prijs voor ‘Best Marketing Tool’ van de International American Event Association en de Red Dot Design Award.

Dutch Design Brand

Overweldigd door het wereldwijde succes van de FestivalChair werd er een consumentenversie van het kartonnen krukje geïntroduceerd, de Dutch Design Chair. Al snel werd het duurzame krukje in diverse trendy designs verkocht van New York tot Parijs en van Tokio tot Brazilië. De Dutch Design Chair, winnaar van de Red Dot Design Award 2013, werd zo succesvol dat Tim besloot een nieuw merk te lanceren.

Het vervolg

Inmiddels heeft de FestivalChair nationaal en internationaal zijn plaats verworven binnen de evenementen wereld als hét krukje van karton dat voor A-merken een evenement tot een onvergetelijk evenement maakt, iedere keer weer!

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Het gemak van onze customized stoeltjes

Met een customized stoeltje van FestivalChairs weet je zeker dan je een uniek promotie item in huis haalt. Stel dat je bij een festival promotie wil maken voor je bedrijf, of voor een nieuw product. Je laat ons dan customized stoeltjes voor je maken, waarop je boodschap helemaal duidelijk wordt. Dit stoeltje nemen de ontvangers dan de hele dag mee en zullen genieten van het gemak dat het stoeltje met zich meebrengt. Aangezien het stoeltje buitengewoon sterk is, is de kans zelfs groot dat het stoeltje mee naar huis wordt genomen. Zo worden mensen op een leuke manier herinnerd aan je bedrijf.

Meer weten over onze customized stoeltjes die recyclebaar zijn

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. We nemen alle opties die je met onze stoel hebt met je door. We kijken dan naar het design voor de stoel, de oplage en de kosten die hierbij komen kijken. Als je akkoord gaat met alle punten gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het ontwerp van de stoel. Zo heb jij straks een uniek item om uit te delen en indruk mee te maken!