Offerte aanvragen

Onze klanten

Dat veel bedrijven, instellingen en brands de FestivalChair krukjes van karton een eigentijdse, originele én duurzame manier vinden om hun merk te branden, blijkt wel uit ons uiteenlopende klantenbestand. Laat onze krukjes bedrukken met het bedrijfslogo, zodat ze helemaal passen bij de look en feel van de organisatie of het label.

Of zet de sponsor in de spotlights en laat de krukjes bedrukken in een specifieke huisstijl. Uiteraard met als doel met een branded / customized krukje de naam goed onder de aandacht te brengen op een congres, evenement, beurs of festival. Daarnaast ziet de gebruiker de krukjes van karton als een leuke gadget en neemt deze met veel plezier mee naar huis. Mooi product, goede promotie en succes gegarandeerd!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De FestivalChair kan van A tot Z worden vormgegeven, zodat het kartonnen krukje aansluit op bijvoorbeeld de huisstijl van je bedrijf of de sfeer die jij wilt neerzetten bij een specifiek evenement. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en wij denken graag met je mee.

Inspiratie toepassingen

Je kunt de FestivalChair bedrukken en op diverse manieren inzetten als promotiemiddel. Uiteraard is het krukje geschikt om bezoekers op te laten zitten, maar denk ook eens aan een andere toepassing. Zo kun je de krukjes laten bedrukken en gebruiken als tafeltje. Of bouw eens een muur of achterwand met allemaal dezelfde FestivalChairs op een rijtje. Wedden dat dit opvalt! Bekijk onze inspiratiepagina’s voor de vele mogelijkheden met deze handige krukjes van karton.