Offerte aanvragen

Een customized zitje dat recyclebaar is

Ben jij voor je bedrijf op zoek naar een uniek product dat zowel nuttig als mooi is? Een product waarbij daarnaast ook nog eens volop wordt ingezet op duurzaamheid? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die je hebt met de FestivalChair. Dit is een uniek, customized zitje, dat je helemaal zo kunt laten bedrukken als je zelf wil. Het is een kruk van gerecycled karton, waar wij voor jou een bijzondere promotietool van maken waar je zeker indruk mee maakt. Een perfect zitje om uit te delen op een evenement of festival en waar je echt indruk mee maakt.

Direct contact

Van begin tot eind

Van festivalidee tot kunstobject

Tijdens zijn studie klassieke piano aan het Conservatorium in Den Haag bezocht Tim regelmatig het North Sea Jazz Festival. Daar kwam hij op het idee voor een lichtgewicht en duurzaam krukje van karton. Festival krukjes die je kunt laten bedrukken en makkelijk meeneemt, waardoor ze kunnen worden ingezet als marketingtool op een congres, beurs of evenement.

De uitvoering

Met de hulp van een industriële designer ontwikkelde Tim de FestivalChair, een internationaal ontwerp dat in korte tijd uitgroeide tot een waar kunstobject. Het krukje van karton werd wereldwijd gepatenteerd en binnen no time hadden de kartonnen krukjes een prominente plaats verworven in de internationale evenementenwereld.

Vliegende start

Bedrijven lieten steeds vaker de krukjes bedrukken in hun huisstijl en maakten de duurzame krukjes onderdeel van hun marketingcampagnes. Ook won de FestivalChair de Amerikaanse prijs voor ‘Best Marketing Tool’ van de International American Event Association en de Red Dot Design Award.

Dutch Design Brand

Overweldigd door het wereldwijde succes van de FestivalChair werd er een consumentenversie van het kartonnen krukje geïntroduceerd, de Dutch Design Chair. Al snel werd het duurzame krukje in diverse trendy designs verkocht van New York tot Parijs en van Tokio tot Brazilië. De Dutch Design Chair, winnaar van de Red Dot Design Award 2013, werd zo succesvol dat Tim besloot een nieuw merk te lanceren.

Het vervolg

Inmiddels heeft de FestivalChair nationaal en internationaal zijn plaats verworven binnen de evenementen wereld als hét krukje van karton dat voor A-merken een evenement tot een onvergetelijk evenement maakt, iedere keer weer!

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

De mooiste customized zitjes

Het idee achter onze FestivalChair is eigenlijk heel eenvoudig. We maken een zitje van stevig karton, waar we jouw logo of boodschap op drukken. Dit zitje kun jij dan uitdelen bij een evenement, waarna het door de ontvanger heel eenvoudig in elkaar te zetten is. Deze persoon kan dan prettig op het zitje plaatsnemen. En als de presentatie of het optreden is afgelopen, dan is het ook heel makkelijk om het zitje weer op te vouwen en mee te nemen. Gemak dient de mens, waarbij jij er natuurlijk voor kunt zorgen dat jouw customized zitjes er zo aantrekkelijk mogelijk uit komen te zien!

Meer weten over ons customized zitje dat recyclebaar is?

Als jij meer wil weten over ons customized zitje, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de informatie die wij op onze website voor je klaar hebben staan. Hier zie je ook een aantal voorbeelden van krukjes die wij in het verleden hebben mogen maken. Je kan natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen over onze kruk. Samen bekijken we dan de mogelijkheden en maken we een plan om voor jou customized zitjes te maken waar jij een onuitwisbare indruk mee achterlaat!