Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Een customized zitje dat recyclebaar is

Ben jij voor je bedrijf op zoek naar een uniek product dat zowel nuttig als mooi is? Een product waarbij daarnaast ook nog eens volop wordt ingezet op duurzaamheid? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die je hebt met de FestivalChair. Dit is een uniek, customized zitje, dat je helemaal zo kunt laten bedrukken als je zelf wil. Het is een kruk van gerecycled karton, waar wij voor jou een bijzondere promotietool van maken waar je zeker indruk mee maakt. Een perfect zitje om uit te delen op een evenement of festival en waar je echt indruk mee maakt.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

De mooiste customized zitjes

Het idee achter onze FestivalChair is eigenlijk heel eenvoudig. We maken een zitje van stevig karton, waar we jouw logo of boodschap op drukken. Dit zitje kun jij dan uitdelen bij een evenement, waarna het door de ontvanger heel eenvoudig in elkaar te zetten is. Deze persoon kan dan prettig op het zitje plaatsnemen. En als de presentatie of het optreden is afgelopen, dan is het ook heel makkelijk om het zitje weer op te vouwen en mee te nemen. Gemak dient de mens, waarbij jij er natuurlijk voor kunt zorgen dat jouw customized zitjes er zo aantrekkelijk mogelijk uit komen te zien!

Meer weten over ons customized zitje dat recyclebaar is?

Als jij meer wil weten over ons customized zitje, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de informatie die wij op onze website voor je klaar hebben staan. Hier zie je ook een aantal voorbeelden van krukjes die wij in het verleden hebben mogen maken. Je kan natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen over onze kruk. Samen bekijken we dan de mogelijkheden en maken we een plan om voor jou customized zitjes te maken waar jij een onuitwisbare indruk mee achterlaat!

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.