Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Online een design krukje bestellen

Ben jij op zoek naar een mooie kruk, die helemaal uniek is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op FestivalChairs.com vind je namelijk ook de Dutch Design Chair. Dit is een kruk, gemaakt van recyclebaar karton, die je heel eenvoudig op kunt zetten. Het mooie aan de kruk is dat je deze na gebruik ook weer eenvoudig in elkaar klapt. Zo kun je de kruk altijd meenemen als je bijvoorbeeld naar een evenement of op vakantie gaat. Je hebt dan niet alleen altijd een handige kruk bij je, maar ook een stukje mooi design. De Dutch Design Chair is dan ook niet voor niets al in de prijzen gevallen als het op design en concept aankomt.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

De mooiste design krukjes bij elkaar

Een Dutch Design Chair is een handige kruk en een stuk kunst ineen. Je krijgt de kruk geleverd in opgevouwen staat. Het is dan daarna heel eenvoudig om van het karton een mooie kruk te maken. De kruk ziet er mooi uit en is in meerdere verschillende ontwerpen te krijgen. Daar komt bij dat deze kruk ook nog eens heel stevig is. De kruk kan namelijk tot wel 200 kilo dragen. Als je op de kruk hebt gezeten en weer naar huis gaat, dan vouw je hem eenvoudig weer op. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te nemen in onze webshop om hier te bekijken welke ontwerpen we allemaal hebben voor onze design krukjes.

Eenvoudig en veilig een design krukje bestellen

Het bestellen van een design krukje is heel eenvoudig. Kijk in onze webshop welk ontwerp je het mooiste vindt en doe dit in je winkelwagentje. Even je bestelling afronden en wij zorgen ervoor dat de kruk zo snel mogelijk jouw kant op wordt gestuurd. Uiteraard zorgen we ervoor dat je de kruk in perfecte staat geleverd krijgt. Een design krukje bestellen is een garantie voor een uniek krukje voor in je inrichting, of om mee te nemen.

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.