Offerte aanvragen

Online een design krukje bestellen

Ben jij op zoek naar een mooie kruk, die helemaal uniek is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op FestivalChairs.com vind je namelijk ook de Dutch Design Chair. Dit is een kruk, gemaakt van recyclebaar karton, die je heel eenvoudig op kunt zetten. Het mooie aan de kruk is dat je deze na gebruik ook weer eenvoudig in elkaar klapt. Zo kun je de kruk altijd meenemen als je bijvoorbeeld naar een evenement of op vakantie gaat. Je hebt dan niet alleen altijd een handige kruk bij je, maar ook een stukje mooi design. De Dutch Design Chair is dan ook niet voor niets al in de prijzen gevallen als het op design en concept aankomt.

Direct contact

Van begin tot eind

Van festivalidee tot kunstobject

Tijdens zijn studie klassieke piano aan het Conservatorium in Den Haag bezocht Tim regelmatig het North Sea Jazz Festival. Daar kwam hij op het idee voor een lichtgewicht en duurzaam krukje van karton. Festival krukjes die je kunt laten bedrukken en makkelijk meeneemt, waardoor ze kunnen worden ingezet als marketingtool op een congres, beurs of evenement.

De uitvoering

Met de hulp van een industriële designer ontwikkelde Tim de FestivalChair, een internationaal ontwerp dat in korte tijd uitgroeide tot een waar kunstobject. Het krukje van karton werd wereldwijd gepatenteerd en binnen no time hadden de kartonnen krukjes een prominente plaats verworven in de internationale evenementenwereld.

Vliegende start

Bedrijven lieten steeds vaker de krukjes bedrukken in hun huisstijl en maakten de duurzame krukjes onderdeel van hun marketingcampagnes. Ook won de FestivalChair de Amerikaanse prijs voor ‘Best Marketing Tool’ van de International American Event Association en de Red Dot Design Award.

Dutch Design Brand

Overweldigd door het wereldwijde succes van de FestivalChair werd er een consumentenversie van het kartonnen krukje geïntroduceerd, de Dutch Design Chair. Al snel werd het duurzame krukje in diverse trendy designs verkocht van New York tot Parijs en van Tokio tot Brazilië. De Dutch Design Chair, winnaar van de Red Dot Design Award 2013, werd zo succesvol dat Tim besloot een nieuw merk te lanceren.

Het vervolg

Inmiddels heeft de FestivalChair nationaal en internationaal zijn plaats verworven binnen de evenementen wereld als hét krukje van karton dat voor A-merken een evenement tot een onvergetelijk evenement maakt, iedere keer weer!

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

De mooiste design krukjes bij elkaar

Een Dutch Design Chair is een handige kruk en een stuk kunst ineen. Je krijgt de kruk geleverd in opgevouwen staat. Het is dan daarna heel eenvoudig om van het karton een mooie kruk te maken. De kruk ziet er mooi uit en is in meerdere verschillende ontwerpen te krijgen. Daar komt bij dat deze kruk ook nog eens heel stevig is. De kruk kan namelijk tot wel 200 kilo dragen. Als je op de kruk hebt gezeten en weer naar huis gaat, dan vouw je hem eenvoudig weer op. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te nemen in onze webshop om hier te bekijken welke ontwerpen we allemaal hebben voor onze design krukjes.

Eenvoudig en veilig een design krukje bestellen

Het bestellen van een design krukje is heel eenvoudig. Kijk in onze webshop welk ontwerp je het mooiste vindt en doe dit in je winkelwagentje. Even je bestelling afronden en wij zorgen ervoor dat de kruk zo snel mogelijk jouw kant op wordt gestuurd. Uiteraard zorgen we ervoor dat je de kruk in perfecte staat geleverd krijgt. Een design krukje bestellen is een garantie voor een uniek krukje voor in je inrichting, of om mee te nemen.