Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Een draagbare kruk bestellen bij FestivalChairs

Ben jij op zoek naar een draagbare kruk die je eenvoudig mee kunt nemen naar een evenement, festival of op vakantie? Dan ben je nu op het juiste adres aangekomen. We hebben bij FestivalChairs.com namelijk een uniek krukje ontwikkeld dat je heel eenvoudig mee kunt nemen. Het is geheel gemaakt van gerecycled karton en daardoor ook zeer duurzaam. Je krijgt het in gevouwen staat geleverd, maar het is heel eenvoudig om het krukje daarna in elkaar te zetten. Als je dit gedaan hebt, dan staat er een prachtige, draagbare kartonnen kruk voor je, waar je comfortabel op kunt zitten.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

De unieke draagbare kruk

We hebben bij FestivalChairs onze kruk ontwikkeld omdat we een uniek product aan wilden bieden dat zowel multifunctioneel als duurzaam was. Een product dat ingezet kon worden als promotionele tool voor op beurzen en bij evenementen. Een kruk die heel eenvoudig gepersonaliseerd kan worden en daardoor een unieke promotionele tool is. Maar we verkopen de kruk niet alleen aan bedrijven. Als Dutch Design Chair is onze draagbare kruk namelijk ook door personen te bestellen. Om thuis neer te zetten, maar ook om mee te nemen voor onderweg. Eenvoudig mee te nemen en op te zetten en bijzonder stevig. De kruk kan namelijk tot wel 200 kilo aan.

Online onze draagbare kruk bestellen

Als jij onze kruk wil bestellen, dan regel je dat heel eenvoudig in onze webshop. We hebben deze dusdanig ingericht dat je hier snel en veilig een bestelling maakt. We vinden het daarbij belangrijk dat jij een product geleverd krijgt waar je echt iets aan hebt, maar dat er daarbij simpelweg ook heel mooi uitziet. Neem dan ook op je gemak een kijkje in onze webshop om de verschillende designs te bekijken. Voor vragen over onze kruk kan je altijd even contact met ons opnemen.

Testimonials

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.