Offerte aanvragen

Een draagbare kruk bestellen bij FestivalChairs

Ben jij op zoek naar een draagbare kruk die je eenvoudig mee kunt nemen naar een evenement, festival of op vakantie? Dan ben je nu op het juiste adres aangekomen. We hebben bij FestivalChairs.com namelijk een uniek krukje ontwikkeld dat je heel eenvoudig mee kunt nemen. Het is geheel gemaakt van gerecycled karton en daardoor ook zeer duurzaam. Je krijgt het in gevouwen staat geleverd, maar het is heel eenvoudig om het krukje daarna in elkaar te zetten. Als je dit gedaan hebt, dan staat er een prachtige, draagbare kartonnen kruk voor je, waar je comfortabel op kunt zitten.

Direct contact

Van begin tot eind

Van festivalidee tot kunstobject

Tijdens zijn studie klassieke piano aan het Conservatorium in Den Haag bezocht Tim regelmatig het North Sea Jazz Festival. Daar kwam hij op het idee voor een lichtgewicht en duurzaam krukje van karton. Festival krukjes die je kunt laten bedrukken en makkelijk meeneemt, waardoor ze kunnen worden ingezet als marketingtool op een congres, beurs of evenement.

De uitvoering

Met de hulp van een industriële designer ontwikkelde Tim de FestivalChair, een internationaal ontwerp dat in korte tijd uitgroeide tot een waar kunstobject. Het krukje van karton werd wereldwijd gepatenteerd en binnen no time hadden de kartonnen krukjes een prominente plaats verworven in de internationale evenementenwereld.

Vliegende start

Bedrijven lieten steeds vaker de krukjes bedrukken in hun huisstijl en maakten de duurzame krukjes onderdeel van hun marketingcampagnes. Ook won de FestivalChair de Amerikaanse prijs voor ‘Best Marketing Tool’ van de International American Event Association en de Red Dot Design Award.

Dutch Design Brand

Overweldigd door het wereldwijde succes van de FestivalChair werd er een consumentenversie van het kartonnen krukje geïntroduceerd, de Dutch Design Chair. Al snel werd het duurzame krukje in diverse trendy designs verkocht van New York tot Parijs en van Tokio tot Brazilië. De Dutch Design Chair, winnaar van de Red Dot Design Award 2013, werd zo succesvol dat Tim besloot een nieuw merk te lanceren.

Het vervolg

Inmiddels heeft de FestivalChair nationaal en internationaal zijn plaats verworven binnen de evenementen wereld als hét krukje van karton dat voor A-merken een evenement tot een onvergetelijk evenement maakt, iedere keer weer!

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

De unieke draagbare kruk

We hebben bij FestivalChairs onze kruk ontwikkeld omdat we een uniek product aan wilden bieden dat zowel multifunctioneel als duurzaam was. Een product dat ingezet kon worden als promotionele tool voor op beurzen en bij evenementen. Een kruk die heel eenvoudig gepersonaliseerd kan worden en daardoor een unieke promotionele tool is. Maar we verkopen de kruk niet alleen aan bedrijven. Als Dutch Design Chair is onze draagbare kruk namelijk ook door personen te bestellen. Om thuis neer te zetten, maar ook om mee te nemen voor onderweg. Eenvoudig mee te nemen en op te zetten en bijzonder stevig. De kruk kan namelijk tot wel 200 kilo aan.

Online onze draagbare kruk bestellen

Als jij onze kruk wil bestellen, dan regel je dat heel eenvoudig in onze webshop. We hebben deze dusdanig ingericht dat je hier snel en veilig een bestelling maakt. We vinden het daarbij belangrijk dat jij een product geleverd krijgt waar je echt iets aan hebt, maar dat er daarbij simpelweg ook heel mooi uitziet. Neem dan ook op je gemak een kijkje in onze webshop om de verschillende designs te bekijken. Voor vragen over onze kruk kan je altijd even contact met ons opnemen.