Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Laat een evenement stoel bedrukken door FestivalChairs

Tijdens een evenement of festival kan het soms lastig zijn om een zitplaats te bemachtigen. Jammer, want juist tijdens zo’n drukke dag is het fijn om even op adem te kunnen komen op een fijne stoel of kruk. Wil jij handig inspelen op dit probleem? Laat dan een evenement stoel bedrukken door FestivalChairs. Onze kartonnen stoeltjes zijn licht van gewicht, kunnen makkelijk mee worden genomen en kunnen een gewicht van maximaal 200 kg dragen. Daarnaast zijn onze stoeltjes dé ideale plek om jouw reclameboodschap of logo op te laten drukken. Zo creëer je zitplaatsen en maak je reclame voor jouw bedrijf.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Evenementen stoelen voor verschillende gelegenheden

De evenementen stoelen zijn geschikt voor verschillende bijeenkomsten, vergaderingen en evenementen. Doordat je bij FestivalChairs al vanaf 20 stuks een bestelling kunt plaatsen, zijn de stoeltjes ook ideaal voor kleinschalige bijeenkomsten en/of kleinere bedrijven. Je kunt aan ons precies doorgeven hoe het stoeltje er uit moet komen te zien. Wij passen ons aan aan jouw huisstijl en kunnen eventueel met je mee denken over een uniek en opvallend design. Niet voor niets zijn we winnaar van de Reddot Design Award! Ben je op zoek naar een iets hoger stoeltje zodat je ook aan een tafel kan zitten? Dan is onze FestivalChair XL iets voor jou.

Meer weten over de stoelen voor een evenement?

Wil je meer weten over de stoelen voor een evenement van FestivalChairs? Kijk dan rond op de website of contacteer het team van FestivalChairs. Online kun je foto’s bekijken van stoeltjes die wij hebben gemaakt en vind je praktische informatie over ons en de stoeltjes. Zo zijn onze kartonnen stoeltjes duurzaam en recyclebaar. Via de website kun je eventueel ook direct een offerte aanvragen. Heb je een vraag over de stoelen of wil je graag een idee voorleggen? Bel of e-mail ons dan of benader ons via het contactformulier. Tot slot beschikken we over een kantoor in Haarlem waar we je graag uitnodigen om de stoelen uit te komen testen.

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.