Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Reclame maken met een festival stoeltje

Wil je graag reclame maken op een festival of evenement? Overweeg dan om potentiële klanten een leuk cadeautje te geven. Op deze manier creëer je naamsbekendheid en maak je op een ludieke wijze reclame voor jouw bedrijf. Nu kun je natuurlijk kiezen voor standaard producten zoals een pen, pet of T-shirt, maar bij FestivalChairs hebben we een veel beter idee. Een festival stoeltje is een opvallend item die ook nog eens super praktisch is. Wie wilt er tijdens een festival of evenement namelijk niet even lekker kunnen zitten en uitrusten op een mooi stoeltje?

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Duurzame festival stoeltjes in jouw huisstijl

De festival stoeltjes van FestivalChairs zijn duurzaam, licht van gewicht en kunnen makkelijk in- en uit elkaar gevouwen worden. Zo neem je de stoeltjes eenvoudig weer mee als je je verplaatst op het festivalterrein. De stoeltjes kunnen bovendien vaker dan één keer gebruikt worden. Uiteraard bedrukken wij de stoeltjes geheel volgens jouw wensen en in jouw huisstijl. Alle stoeltjes zijn geproduceerd in Nederland. Laat jouw logo van het stoeltje knallen of zet een belangrijke boodschap op de festival stoel. Goed om te weten: het festival stoeltje is qua afmetingen te vergelijken met een krukje. Onze FestivalChair XL is geschikt om mee aan de tafel te zitten.

Offerte aanvragen voor een festivalstoeltje?

Wil je een offerte aanvragen voor een festivalstoeltje? Dit kan via de website van FestivalChairs. Wij hanteren een minimale oplage van 20 stoeltjes. Mocht je meer informatie willen of inspiratie willen voor het design van het stoeltje, kijk dan verder op onze website of contacteer ons voor een persoonlijk advies. Je kunt ons bereiken via het contactformulier of door met het team van FestivalChairs te bellen of te e-mailen. Tot slot ben je van harte welkom op ons kantoor in Haarlem. Kom gerust langs voor een kennismaking en om de stoeltjes te bekijken én uit te proberen.

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.