Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Biedt iedereen een zitplaats dankzij een inklap krukje

Tijdens een evenement wil je al je gasten graag een zitplaats bieden. In de praktijk blijkt het echter best lastig te zijn om voldoende stoelen te regelen én klaar te zetten. Tijdens een interactief evenement (waarbij je bijvoorbeeld meerdere locaties bezoekt) is het bovendien onhandig om de stoelen constant mee te moeten nemen. Nu kun je je gasten natuurlijk laten staan of op de grond laten zitten, maar niet iedereen zal hier even blij mee zijn. De oplossing? Dat is een inklap krukje van FestivalChairs. Onze inklapbare krukjes zijn licht van gewicht, maar stevig genoeg om maximaal 200 kg te dragen én langer dan één evenement mee te gaan.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Praktische én leuke inklapbare krukjes

De inklapbare krukjes van FestivalChairs zijn erg praktisch. Doordat het krukje is gemaakt van karton kun je hem makkelijk in- en uit elkaar klappen. Zo kunnen mensen het krukje gedurende het gehele evenement met zich meenemen. Karton is bovendien een duurzaam materiaal dat recyclebaar is. Op deze manier houd je rekening met je gasten én met het milieu. Om de krukjes extra leuk en opvallend te maken kunnen we de krukjes bedrukken met een reclameboodschap of logo. Zo maak je reclame voor de sponsor van het evenement of voor jouw bedrijf. Als dat geen win-winsituatie is!

Krukje inklapbaar zelf uitproberen?

Op onze website kun je foto’s bekijken van krukjes die wij reeds geproduceerd hebben. Wil jij het krukje inklapbaar liever zelf uitproberen en bekijken voordat je een order plaatst? Kom dan gerust langs op ons kantoor in Haarlem. Onder het genot van een kop koffie kun je hier kennis maken met het krukje. Ons enthousiaste team vertelt je bovendien graag meer over de mogelijkheden. Wil je een afspraak maken op ons kantoor of heb je een vraag over de krukjes? Contacteer ons dan via de e-mail of telefoon. Als je meer wilt weten over de tarieven, kun je via onze website direct een offerte aanvragen. Graag tot snel bij FestivalChairs.

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.