Offerte aanvragen

Een duurzaam kartonnen krukje bestellen

Ben jij op zoek naar een leuke gadget om op de volgende evenement indruk mee te maken bij potentiële klanten? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! We bieden je namelijk onze unieke FestivalChair aan, een kartonnen krukje dat eenvoudig in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen is. Niet alleen handig, maar ook erg sterk. Het krukje kan namelijk wel 200 kilo dragen! Daarbij is ons duurzaam kartonnen krukje ook nog eens een perfecte promotie tool. Wij kunnen onze FestivalChair voor jou namelijk helemaal in je eigen huisstijl laten drukken. Als je het krukje dan na afloop van de beurs meegeeft naar huis, hebben mensen een leuke herinnering aan je bedrijf.

Direct contact

Van begin tot eind

Van festivalidee tot kunstobject

Tijdens zijn studie klassieke piano aan het Conservatorium in Den Haag bezocht Tim regelmatig het North Sea Jazz Festival. Daar kwam hij op het idee voor een lichtgewicht en duurzaam krukje van karton. Festival krukjes die je kunt laten bedrukken en makkelijk meeneemt, waardoor ze kunnen worden ingezet als marketingtool op een congres, beurs of evenement.

De uitvoering

Met de hulp van een industriële designer ontwikkelde Tim de FestivalChair, een internationaal ontwerp dat in korte tijd uitgroeide tot een waar kunstobject. Het krukje van karton werd wereldwijd gepatenteerd en binnen no time hadden de kartonnen krukjes een prominente plaats verworven in de internationale evenementenwereld.

Vliegende start

Bedrijven lieten steeds vaker de krukjes bedrukken in hun huisstijl en maakten de duurzame krukjes onderdeel van hun marketingcampagnes. Ook won de FestivalChair de Amerikaanse prijs voor ‘Best Marketing Tool’ van de International American Event Association en de Red Dot Design Award.

Dutch Design Brand

Overweldigd door het wereldwijde succes van de FestivalChair werd er een consumentenversie van het kartonnen krukje geïntroduceerd, de Dutch Design Chair. Al snel werd het duurzame krukje in diverse trendy designs verkocht van New York tot Parijs en van Tokio tot Brazilië. De Dutch Design Chair, winnaar van de Red Dot Design Award 2013, werd zo succesvol dat Tim besloot een nieuw merk te lanceren.

Het vervolg

Inmiddels heeft de FestivalChair nationaal en internationaal zijn plaats verworven binnen de evenementen wereld als hét krukje van karton dat voor A-merken een evenement tot een onvergetelijk evenement maakt, iedere keer weer!

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Een perfect krukje van karton

De FestivalChair is een eigen design van ons bedrijf. We hebben het ontwikkeld omdat we een duurzaam, praktisch product wilden ontwerpen dat ingezet kan worden op allerlei evenementen en bij festivals. Inmiddels is ons kartonnen krukje wereldwijd een succes. Bedrijven hebben ontdekt dat dit een leuke, originele promotie tool is die door mensen zeer wordt gewaardeerd. De mogelijkheid om het duurzaam kartonnen krukje helemaal te laten personaliseren is daarbij een mooie bonus. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om het krukje te bedrukken met een plattegrond van een beurs. Zo is het krukje in een keer zowel praktisch als handig!

Meer weten over ons krukje van karton?

We vertellen je graag meer over ons krukje van karton. Neem dan ook contact met ons op als je hier meer over wil weten, als je de kruk wil bestellen, of als je onze kruk wil laten personaliseren voor jouw volgende evenement. Ons duurzaam kartonnen krukje is FSC gecertificeerd en wordt voor het grootste deel gemaakt van gerecycled karton. Uiteraard kan het krukje als het niet meer wordt gebruikt ook gerecycled worden. De FestivalChair is een unieke vinding die elk bedrijf kan gebruiken om op een creatieve manier promotie mee te maken.