Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Een duurzaam kartonnen krukje bestellen

Ben jij op zoek naar een leuke gadget om op de volgende evenement indruk mee te maken bij potentiële klanten? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! We bieden je namelijk onze unieke FestivalChair aan, een kartonnen krukje dat eenvoudig in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen is. Niet alleen handig, maar ook erg sterk. Het krukje kan namelijk wel 200 kilo dragen! Daarbij is ons duurzaam kartonnen krukje ook nog eens een perfecte promotie tool. Wij kunnen onze FestivalChair voor jou namelijk helemaal in je eigen huisstijl laten drukken. Als je het krukje dan na afloop van de beurs meegeeft naar huis, hebben mensen een leuke herinnering aan je bedrijf.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Een perfect krukje van karton

De FestivalChair is een eigen design van ons bedrijf. We hebben het ontwikkeld omdat we een duurzaam, praktisch product wilden ontwerpen dat ingezet kan worden op allerlei evenementen en bij festivals. Inmiddels is ons kartonnen krukje wereldwijd een succes. Bedrijven hebben ontdekt dat dit een leuke, originele promotie tool is die door mensen zeer wordt gewaardeerd. De mogelijkheid om het duurzaam kartonnen krukje helemaal te laten personaliseren is daarbij een mooie bonus. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om het krukje te bedrukken met een plattegrond van een beurs. Zo is het krukje in een keer zowel praktisch als handig!

Meer weten over ons krukje van karton?

We vertellen je graag meer over ons krukje van karton. Neem dan ook contact met ons op als je hier meer over wil weten, als je de kruk wil bestellen, of als je onze kruk wil laten personaliseren voor jouw volgende evenement. Ons duurzaam kartonnen krukje is FSC gecertificeerd en wordt voor het grootste deel gemaakt van gerecycled karton. Uiteraard kan het krukje als het niet meer wordt gebruikt ook gerecycled worden. De FestivalChair is een unieke vinding die elk bedrijf kan gebruiken om op een creatieve manier promotie mee te maken.

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.