Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

De voordelen van een kartonnen stoel

Wist je dat een kartonnen stoel ontzettend veel voordelen biedt? Bij FestivalChairs kunnen we je er alles over vertellen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van kartonnen stoeltjes voor evenementen, bijeenkomsten, vergadering en festivals. Onze stoeltjes kunnen makkelijk in en uit elkaar gehaald worden en zijn licht van gewicht. Zo kunnen mensen ze meenemen naar verschillende locaties en meerdere keren gebruiken. Karton is bovendien een duurzaam én super stevig materiaal. Het stoeltje kan een gewicht van maximaal 200 kg dragen. Tot slot is het stoeltje de plek om jouw logo of reclameboodschap op te laten afdrukken. Het stoeltje is hierdoor niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog. Mede hierdoor zijn wij de winnaar van de Reddot Design Award geworden.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Kartonnen stoelen van FestivalChairs

De kartonnen stoelen van FestivalChairs zijn breed inzetbaar en komen altijd van pas. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen bij ons een bestelling plaatsen. Zo hanteren wij een minimale oplage van slechts 20 stoeltjes. Deze stoeltjes bedrukken wij vervolgens geheel volgens jouw wensen. Stuur ons een design, voorbeeld van jouw huisstijl of een reclameboodschap die je op het stoeltje wilt terugzien. Vind je het lastig om een keuze te maken? Ons team voorziet je graag van een persoonlijk advies. Daarnaast vind je op onze website verschillende voorbeelden en foto’s die jou kunnen inspireren.

Meer informatie over de stoel van karton?

Wil je meer informatie over de stoel van karton? Lees dan verder op onze website of kom langs op ons kantoor in Haarlem. Op ons kantoor kun je op de stoelen komen zitten en ze van alle kanten bekijken. Daarnaast vertelt ons team je graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard kun je als je een vraag hebt ook contact met ons opnemen via de telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Tot slot kun je online direct een offerte aanvragen als je enthousiast bent geworden over de stoeltjes. Wij doen ons best om zo snel mogelijk op je aanvraag te reageren.

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.