Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Klein inklapbaar krukje: giveaway die iedereen ziet zitten

Een klein inklapbaar krukje is de giveaway die iedereen wel ziet zitten. Het krukje is – mede dankzij zijn lichte gewicht – makkelijk om mee te nemen. Je klapt het krukje bovendien binnen no time uit. Het krukje is hierdoor ideaal om te gebruiken tijdens vergaderingen of bijeenkomsten, maar ook tijdens festivals, beurzen en andere evenementen. Mensen kunnen het krukje daarnaast goed gebruiken in huis en hun vrije tijd. De krukjes van FestivalChairs zijn speciaal ontworpen om praktisch in gebruik te zijn én om te laten bedrukken met jouw reclameboodschap.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Multi-inzetbare kleine inklapbare krukjes

De kleine inklapbare krukjes zijn multi-inzetbaar. Ondanks dat het krukje licht van gewicht is, is hij namelijk wel stevig. Zo gaat het krukje met gemak de hele dag mee en kan het een maximaal gewicht van zo’n 200 kg dragen. Wij maken onze krukjes van karton (100% FSC). Dit materiaal is duurzaam en volledig recyclebaar. Het product wordt bovendien (onder goede arbeidsomstandigheden) geproduceerd in ons eigen land. Bekijk op onze website een aantal voorbeelden van krukjes die wij reeds geproduceerd hebben. Ben je op zoek naar een inklapbaar krukje dat hoog genoeg is om mee aan tafel te kunnen zitten? Maak dan kennis met onze XL kruk. Dit krukje biedt dezelfde voordelen, maar is net wat hoger.

Heb je een vraag over een klein krukje dat opklapbaar is?

Heb je een vraag over een klein krukje dat opklapbaar en super praktisch is? Je kunt het team van FestivalChairs bereiken via de e-mail, het contactformulier of de telefoon. Daarnaast beschikken we over een gezellig kantoor in Haarlem waar we je graag uitnodigen voor een kop koffie. Onder het genot van een drankje vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Uiteraard kun je op ons kantoor de krukjes ook direct met eigen ogen bekijken en er op proef zitten. Mocht je meer willen weten over de prijs van een opklapbaar krukje, vraag dan een offerte aan via onze website.

Testimonials

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.