Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Een klein opklapbaar krukje: precies wat je nodig hebt

Een klein opklapbaar krukje was precies wat de oprichter van FestivalChairs nodig had toen hij een festival bezocht. Nergens kon hij even lekker zitten en genieten van de muziek. Terwijl zijn benen zeer begonnen te doen, draaide zijn hoofd overuren. Hoe kunnen we dit probleem oplossen? Ineens wist hij het: wat als ik nou een opklapbaar krukje maak van karton? Karton is stevig, duurzaam en kan worden hergebruikt. Karton is bovendien een fijn materiaal om een afbeelding of print op te drukken. Op deze manier kan het krukje een kunstvoorwerp of als promotiemateriaal worden gebruikt.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Award winning kleine opklapbare krukjes

Wat begon als een wild plan, groeide uit tot een award winning idee. Zo heeft FestivalChairs de Reddot Design Award gewonnen. Niet alleen de organisatie van deze wedstrijd is enthousiast, ook de klanten die je voorgingen zijn erg blij met de praktische én leuke kleine opklapbare krukjes. Inmiddels heeft FestivalChairs patent aangevraagd in Europa en de VS en zijn we klaar om de wereld te veroveren. Ons doel is om alle bezoekers een fijne zitplaats te bieden op festivals, evenementen en beurzen. Het stoeltje is bovendien super geschikt voor gebruik in en rondom het huis.

Bestel een klein krukje dat opklapbaar is direct

Wil je een klein krukje dat opklapbaar is direct bestellen? Vraag dan een offerte aan via onze website. Wij kunnen vanaf 20 stuks al een offerte op maat voor je opstellen. Mocht je een vraag hebben over de mogelijkheden of advies willen over het design van het krukje, neem dan vrijblijvend contact op met het team van FestivalChairs. Je kunt ons bereiken via de website, telefoon of e-mail. Neem tevens de tijd om kennis te maken met ons hogere opklapbare krukje (FestivalChair XL) en de ontwerpen die wij reeds hebben uitgevoerd. Wedden dat ook jij enthousiast wordt?

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.