Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Must-have tijdens evenementen: een opvouwbaar krukje

Een opvouwbaar krukje is een must-have tijdens een evenement, bijeenkomst, vergadering of festival. Dankzij dit krukje creëert je voldoende zitplaatsen en kunnen mensen zich makkelijk verplaatsen. Ze nemen hun krukje namelijk gewoon weer mee als ze ergens anders willen zitten. Wil jij opvouwbare krukjes weggeven of gebruiken tijdens een evenement? Bij FestivalChairs denken we graag met je mee. Wij produceren kartonnen krukjes die licht van gewicht zijn en makkelijk overal mee naartoe genomen kunnen worden. De krukjes zijn een volledig Nederlands product gemaakt van een duurzaam materiaal en zijn super stevig. Zo kunnen de krukjes zo’n 200 kg dragen.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Opvouwbare krukjes van FestivalChairs

De opvouwbare krukjes van FestivalChairs bieden verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is misschien wel dat we het krukje volledig volgens jouw wensen kunnen bedrukken. Op deze manier maak je meteen op een unieke en leuke wijze reclame voor jouw product of bedrijf. Laat het krukje mooi aansluiten bij jouw huisstijl of de gelegenheid. Zo zitten de mensen niet alleen prinsheerlijk, maar weet je ook zeker dat er nog lang wordt nagepraat over “die grappige krukjes”. De krukjes van FestivalChairs worden gemaakt van karton en zijn 100% recyclebaar. Naast de gewone krukjes, kun je bij ons ook een hogere variant bestellen (de FestivalChair XL). Met dit krukje kun je comfortabel aan een tafel zitten om te eten of te vergaderen.

Krukje die opvouwbaar is bestellen?

Wil je een krukje die opvouwbaar is bestellen? Vraag dan een offerte aan via onze website. Zowel grote als kleine (minimaal 20 stuks) orders voeren wij met veel passie en plezier voor je uit. Heb je een vraag over de krukjes of wil je graag met ons overleggen over het design? Neem dan contact op met FestivalChairs. Ons team is te bereiken via de e-mail en telefoon. Ook als je een bericht achterlaat via het contactformulier zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wil je het krukje eerst bekijken voordat je hem bestelt? Plan dan een afspraak op ons kantoor in Haarlem. Hier verwelkomen we je graag.

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.