Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Unieke stoeltjes voor events

Ben jij straks met je bedrijf aanwezig op een event en ben je nu op zoek naar een leuke manier om je producten of diensten onder de aandacht te brengen? Of organiseer je zelf een event en wil je jouw bezoekers iets unieks aanbieden? Wat je wensen ook zijn, we hebben bij FestivalChairs.com dit product voor je klaarstaan. We hebben het dan over onze unieke FestivalChair, een stoeltje voor een event dat mensen heel makkelijk de hele dag mee kunnen nemen. Het is een stoeltje dat is gemaakt van gerecycled karton en dat je heel makkelijk in elkaar zet. Het mooie is dat je het dan na gebruik weer opvouwt en meeneemt voor een volgend gebruik.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

De mooiste stoeltjes voor een event

Met onze stoeltjes een event nog onvergetelijker maken? Neem hiervoor dan gewoon even contact met ons op. We staan klaar om samen met jou een mooi ontwerp te maken dat zeker indruk maakt. Ons stoeltje voor je event doet dan de rest. Het is een handig, mooi product dat daarbij ook nog eens geheel duurzaam is. Hebben we al vermeld dat het stoeltje ook nog eens heel stevig is? Als het eenmaal uitgevouwen is, dan kan ons stoeltje tot wel 200 kilo dragen. Zodoende is onze FestivalChair een echt kwaliteitsproduct waarmee je een goede indruk maakt op potentiele klanten en bezoekers.

Meer weten over onze stoeltjes voor events?

Als jij een event organiseert en dit echt onvergetelijk wil maken, dan helpen wij je daar graag bij. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als je vragen hebt over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Ons stoeltje is een promotie tool waarmee je ook na afloop van het event indruk achterlaat. Het is namelijk een dusdanig stevig product dat het makkelijk mee naar huis genomen kan worden om op een later tijdstip opnieuw te gebruiken.

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.