Offerte aanvragen

Unieke stoeltjes voor events

Ben jij straks met je bedrijf aanwezig op een event en ben je nu op zoek naar een leuke manier om je producten of diensten onder de aandacht te brengen? Of organiseer je zelf een event en wil je jouw bezoekers iets unieks aanbieden? Wat je wensen ook zijn, we hebben bij FestivalChairs.com dit product voor je klaarstaan. We hebben het dan over onze unieke FestivalChair, een stoeltje voor een event dat mensen heel makkelijk de hele dag mee kunnen nemen. Het is een stoeltje dat is gemaakt van gerecycled karton en dat je heel makkelijk in elkaar zet. Het mooie is dat je het dan na gebruik weer opvouwt en meeneemt voor een volgend gebruik.

Direct contact

Van begin tot eind

Van festivalidee tot kunstobject

Tijdens zijn studie klassieke piano aan het Conservatorium in Den Haag bezocht Tim regelmatig het North Sea Jazz Festival. Daar kwam hij op het idee voor een lichtgewicht en duurzaam krukje van karton. Festival krukjes die je kunt laten bedrukken en makkelijk meeneemt, waardoor ze kunnen worden ingezet als marketingtool op een congres, beurs of evenement.

De uitvoering

Met de hulp van een industriële designer ontwikkelde Tim de FestivalChair, een internationaal ontwerp dat in korte tijd uitgroeide tot een waar kunstobject. Het krukje van karton werd wereldwijd gepatenteerd en binnen no time hadden de kartonnen krukjes een prominente plaats verworven in de internationale evenementenwereld.

Vliegende start

Bedrijven lieten steeds vaker de krukjes bedrukken in hun huisstijl en maakten de duurzame krukjes onderdeel van hun marketingcampagnes. Ook won de FestivalChair de Amerikaanse prijs voor ‘Best Marketing Tool’ van de International American Event Association en de Red Dot Design Award.

Dutch Design Brand

Overweldigd door het wereldwijde succes van de FestivalChair werd er een consumentenversie van het kartonnen krukje geïntroduceerd, de Dutch Design Chair. Al snel werd het duurzame krukje in diverse trendy designs verkocht van New York tot Parijs en van Tokio tot Brazilië. De Dutch Design Chair, winnaar van de Red Dot Design Award 2013, werd zo succesvol dat Tim besloot een nieuw merk te lanceren.

Het vervolg

Inmiddels heeft de FestivalChair nationaal en internationaal zijn plaats verworven binnen de evenementen wereld als hét krukje van karton dat voor A-merken een evenement tot een onvergetelijk evenement maakt, iedere keer weer!

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

De mooiste stoeltjes voor een event

Met onze stoeltjes een event nog onvergetelijker maken? Neem hiervoor dan gewoon even contact met ons op. We staan klaar om samen met jou een mooi ontwerp te maken dat zeker indruk maakt. Ons stoeltje voor je event doet dan de rest. Het is een handig, mooi product dat daarbij ook nog eens geheel duurzaam is. Hebben we al vermeld dat het stoeltje ook nog eens heel stevig is? Als het eenmaal uitgevouwen is, dan kan ons stoeltje tot wel 200 kilo dragen. Zodoende is onze FestivalChair een echt kwaliteitsproduct waarmee je een goede indruk maakt op potentiele klanten en bezoekers.

Meer weten over onze stoeltjes voor events?

Als jij een event organiseert en dit echt onvergetelijk wil maken, dan helpen wij je daar graag bij. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als je vragen hebt over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Ons stoeltje is een promotie tool waarmee je ook na afloop van het event indruk achterlaat. Het is namelijk een dusdanig stevig product dat het makkelijk mee naar huis genomen kan worden om op een later tijdstip opnieuw te gebruiken.