Offerte aanvragen

Een zitje voor een event

Evenementen zijn altijd leuk voor de bezoekers, maar kunnen ook vermoeiend zijn. Dan is het goed als de bezoekers van een evenement een manier hebben om uit te kunnen rusten. Een zitje voor een event is dan een goed idee. We hebben bij FestivalChairs een perfecte oplossing. Onze FestivalChair is namelijk een zitje dat mensen eenvoudig kunnen opvouwen of weer in elkaar zetten. Het is gemaakt van gerecycled karton en is zodoende ook nog eens goed voor het milieu. Onze duurzame zitjes voor events zijn een perfecte oplossing voor iedereen die een event organiseert en graag wil dat alle bezoekers het naar hun zin blijven hebben.

Direct contact

Van begin tot eind

Van festivalidee tot kunstobject

Tijdens zijn studie klassieke piano aan het Conservatorium in Den Haag bezocht Tim regelmatig het North Sea Jazz Festival. Daar kwam hij op het idee voor een lichtgewicht en duurzaam krukje van karton. Festival krukjes die je kunt laten bedrukken en makkelijk meeneemt, waardoor ze kunnen worden ingezet als marketingtool op een congres, beurs of evenement.

De uitvoering

Met de hulp van een industriële designer ontwikkelde Tim de FestivalChair, een internationaal ontwerp dat in korte tijd uitgroeide tot een waar kunstobject. Het krukje van karton werd wereldwijd gepatenteerd en binnen no time hadden de kartonnen krukjes een prominente plaats verworven in de internationale evenementenwereld.

Vliegende start

Bedrijven lieten steeds vaker de krukjes bedrukken in hun huisstijl en maakten de duurzame krukjes onderdeel van hun marketingcampagnes. Ook won de FestivalChair de Amerikaanse prijs voor ‘Best Marketing Tool’ van de International American Event Association en de Red Dot Design Award.

Dutch Design Brand

Overweldigd door het wereldwijde succes van de FestivalChair werd er een consumentenversie van het kartonnen krukje geïntroduceerd, de Dutch Design Chair. Al snel werd het duurzame krukje in diverse trendy designs verkocht van New York tot Parijs en van Tokio tot Brazilië. De Dutch Design Chair, winnaar van de Red Dot Design Award 2013, werd zo succesvol dat Tim besloot een nieuw merk te lanceren.

Het vervolg

Inmiddels heeft de FestivalChair nationaal en internationaal zijn plaats verworven binnen de evenementen wereld als hét krukje van karton dat voor A-merken een evenement tot een onvergetelijk evenement maakt, iedere keer weer!

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Onze zitjes bij een event gebruiken

Bij FestivalChairs was het ons doel om een kruk te ontwerpen die handig is in het gebruik, maar die er daarnaast ook mooi uitziet en vooral stevig is. Een comfortabele kruk die je heel makkelijk in elkaar zet of weer opvouwt. Het is ons gelukt een kruk te ontwikkelen die al gelijk succesvol bleek. Onze FestivalChair wordt wereldwijd gebruikt als zitje voor een event. Het mooie aan onze FestivalChair is het feit dat deze ook heel eenvoudig kan worden aangepast. Als jij een logo of boodschap hebt dat je graag op de zitjes van je event wil laten zetten, dan zorgen wij ervoor dat dit gebeurt. Het is zelfs mogelijk om hier de plattegrond van het event op te laten drukken!

De mooiste zitjes voor alle events

We vinden het belangrijk om u een mogelijkheid te geven om een prachtig product te bieden aan de bezoekers van je event. Als je hier vragen over hebt kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om deze te stellen. We bekijken graag wat voor mogelijkheden we in petto hebben en hoe deze op jouw wensen aansluiten. We nemen dan ook de kosten en levertijd van onze zitjes voor events met je door.