Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Een zitje voor een event

Evenementen zijn altijd leuk voor de bezoekers, maar kunnen ook vermoeiend zijn. Dan is het goed als de bezoekers van een evenement een manier hebben om uit te kunnen rusten. Een zitje voor een event is dan een goed idee. We hebben bij FestivalChairs een perfecte oplossing. Onze FestivalChair is namelijk een zitje dat mensen eenvoudig kunnen opvouwen of weer in elkaar zetten. Het is gemaakt van gerecycled karton en is zodoende ook nog eens goed voor het milieu. Onze duurzame zitjes voor events zijn een perfecte oplossing voor iedereen die een event organiseert en graag wil dat alle bezoekers het naar hun zin blijven hebben.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Onze zitjes bij een event gebruiken

Bij FestivalChairs was het ons doel om een kruk te ontwerpen die handig is in het gebruik, maar die er daarnaast ook mooi uitziet en vooral stevig is. Een comfortabele kruk die je heel makkelijk in elkaar zet of weer opvouwt. Het is ons gelukt een kruk te ontwikkelen die al gelijk succesvol bleek. Onze FestivalChair wordt wereldwijd gebruikt als zitje voor een event. Het mooie aan onze FestivalChair is het feit dat deze ook heel eenvoudig kan worden aangepast. Als jij een logo of boodschap hebt dat je graag op de zitjes van je event wil laten zetten, dan zorgen wij ervoor dat dit gebeurt. Het is zelfs mogelijk om hier de plattegrond van het event op te laten drukken!

De mooiste zitjes voor alle events

We vinden het belangrijk om u een mogelijkheid te geven om een prachtig product te bieden aan de bezoekers van je event. Als je hier vragen over hebt kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om deze te stellen. We bekijken graag wat voor mogelijkheden we in petto hebben en hoe deze op jouw wensen aansluiten. We nemen dan ook de kosten en levertijd van onze zitjes voor events met je door.

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.