Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
test
35 cm
35 cm
45 cm

Een mooie design kruk bestellen

Ben jij op zoek naar een mooie design kruk, die je helemaal kunt laten personaliseren? De FestivalChair is een mooie tool om in te zetten bij evenementen. Met onze kruk zorg je ervoor dat mensen bij een evenement even een momentje rust kunnen pakken en daarbij gelijk even aan jouw bedrijf denken. Als men een optreden of presentatie bijwoont, dan is de kruk natuurlijk een perfect stoeltje om op te kunnen zitten. We vertellen je graag meer over onze FestivalChair. Neem dan ook gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden van onze bijzondere design krukken met ons door te nemen.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Een design kruk als promotie tool

We hebben de FestivalChair ontwikkeld omdat we een praktisch, duurzaam product wilden aanbieden aan onze klanten. Het idee om een krukje te maken dat eenvoudig uit te klappen, maar ook net zo makkelijk weer op te vouwen is, bleek een schot in de roos. De FestivalChair is inmiddels over de hele wereld een succes bij evenementen. Niet verwonderlijk, want dit is een zeer handig product dat helemaal te personaliseren is. Je kunt de design kruk helemaal laten bedrukken met jouw logo of boodschap. Maar als je voor jezelf op zoek bent naar design krukken met een mooi ontwerp, dan bieden we jou deze optie ook. Kijk hiervoor gewoon even in onze webshop. De Dutch Design Chair wordt ook verkocht in musea en designwinkels.

Eenvoudig een design kruk bestellen

Je kunt heel eenvoudig een design kruk bestellen in onze webshop. Neem hiervoor gewoon even een kijkje in het assortiment om te bekijken welke krukken wij allemaal voor je klaar hebben staan. Niet alleen de vorm en het idee achter de kruk zijn uniek, we hebben ook een aantal unieke design voor je klaarstaan. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt of assistentie wil hebben bij je bestelling. Wij helpen je graag verder!

Testimonials

Hoe werkt het?

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

test

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour test
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Creëer je eigen ontwerp

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

links
rechts

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.