Offerte aanvragen

Een mooie design kruk bestellen

Ben jij op zoek naar een mooie design kruk, die je helemaal kunt laten personaliseren? De FestivalChair is een mooie tool om in te zetten bij evenementen. Met onze kruk zorg je ervoor dat mensen bij een evenement even een momentje rust kunnen pakken en daarbij gelijk even aan jouw bedrijf denken. Als men een optreden of presentatie bijwoont, dan is de kruk natuurlijk een perfect stoeltje om op te kunnen zitten. We vertellen je graag meer over onze FestivalChair. Neem dan ook gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden van onze bijzondere design krukken met ons door te nemen.

Direct contact

Van begin tot eind

Van festivalidee tot kunstobject

Tijdens zijn studie klassieke piano aan het Conservatorium in Den Haag bezocht Tim regelmatig het North Sea Jazz Festival. Daar kwam hij op het idee voor een lichtgewicht en duurzaam krukje van karton. Festival krukjes die je kunt laten bedrukken en makkelijk meeneemt, waardoor ze kunnen worden ingezet als marketingtool op een congres, beurs of evenement.

De uitvoering

Met de hulp van een industriële designer ontwikkelde Tim de FestivalChair, een internationaal ontwerp dat in korte tijd uitgroeide tot een waar kunstobject. Het krukje van karton werd wereldwijd gepatenteerd en binnen no time hadden de kartonnen krukjes een prominente plaats verworven in de internationale evenementenwereld.

Vliegende start

Bedrijven lieten steeds vaker de krukjes bedrukken in hun huisstijl en maakten de duurzame krukjes onderdeel van hun marketingcampagnes. Ook won de FestivalChair de Amerikaanse prijs voor ‘Best Marketing Tool’ van de International American Event Association en de Red Dot Design Award.

Dutch Design Brand

Overweldigd door het wereldwijde succes van de FestivalChair werd er een consumentenversie van het kartonnen krukje geïntroduceerd, de Dutch Design Chair. Al snel werd het duurzame krukje in diverse trendy designs verkocht van New York tot Parijs en van Tokio tot Brazilië. De Dutch Design Chair, winnaar van de Red Dot Design Award 2013, werd zo succesvol dat Tim besloot een nieuw merk te lanceren.

Het vervolg

Inmiddels heeft de FestivalChair nationaal en internationaal zijn plaats verworven binnen de evenementen wereld als hét krukje van karton dat voor A-merken een evenement tot een onvergetelijk evenement maakt, iedere keer weer!

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Een design kruk als promotie tool

We hebben de FestivalChair ontwikkeld omdat we een praktisch, duurzaam product wilden aanbieden aan onze klanten. Het idee om een krukje te maken dat eenvoudig uit te klappen, maar ook net zo makkelijk weer op te vouwen is, bleek een schot in de roos. De FestivalChair is inmiddels over de hele wereld een succes bij evenementen. Niet verwonderlijk, want dit is een zeer handig product dat helemaal te personaliseren is. Je kunt de design kruk helemaal laten bedrukken met jouw logo of boodschap. Maar als je voor jezelf op zoek bent naar design krukken met een mooi ontwerp, dan bieden we jou deze optie ook. Kijk hiervoor gewoon even in onze webshop. De Dutch Design Chair wordt ook verkocht in musea en designwinkels.

Eenvoudig een design kruk bestellen

Je kunt heel eenvoudig een design kruk bestellen in onze webshop. Neem hiervoor gewoon even een kijkje in het assortiment om te bekijken welke krukken wij allemaal voor je klaar hebben staan. Niet alleen de vorm en het idee achter de kruk zijn uniek, we hebben ook een aantal unieke design voor je klaarstaan. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt of assistentie wil hebben bij je bestelling. Wij helpen je graag verder!