Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Een design stoel van karton bestellen

Ben jij op zoek naar een unieke stoel voor in je huis. Een stoel die daarbij eenvoudig op te vouwen en mee te nemen is als je bijvoorbeeld naar een evenement of op vakantie gaat? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij je bij FestivalChairs.com te bieden hebben. We hebben namelijk een krukje ontwikkeld dat eenvoudig op te zetten en weer op te vouwen is. Een krukje van gerecycled plastic, dat zeer stevig is en er gewoon prachtig uitziet. Een krukje dat we in een aantal stijlvolle ontwerpen ook verkopen als de Dutch Design Chair. Een unieke design stoel waar je mee gezien mag worden!

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Een unieke design stoel van karton

We hebben met de Dutch Design Chair een design stoel ontworpen die met recht uniek genoemd mag worden. Het is een stoel die er mooi uitziet, waar je goed op kunt zitten en die je eenvoudig mee kunt nemen. Gewoon even opvouwen en onder de arm meenemen naar een andere plek. Zo is het een stoel die je bijvoorbeeld bij je kunt dragen als je naar een evenement toe gaat. Het is een stoel die daarbij ook geheel duurzaam is. De Dutch Design Chair is namelijk gemaakt van recyclebaar karton. Het is echter absoluut geen stoel voor eenmalig gebruik. Door de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal is dit een design stoeltje om jarenlang van te genieten.

Meer weten over ons design stoeltje?

Als je meer wil weten over onze design stoel, dan raden we je aan om de uitgebreide informatie die we elders op deze website hebben staan eens door te nemen. Of neem een kijkje bij de verschillende modellen die wij in onze webshop voor je klaar hebben staan. Zo heb jij een goede indruk van wat er allemaal te krijgen is. Een bestelling maken bij ons is heel eenvoudig. We zorgen er dan voor dat jouw nieuwe design stoel van karton zo snel mogelijk, veilig bij je wordt afgeleverd. Het genieten van ons multifunctionele product kan dan gaan beginnen!

Hoe werkt het?

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Creëer je eigen ontwerp

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.