Offerte aanvragen

Een design stoel van karton bestellen

Ben jij op zoek naar een unieke stoel voor in je huis. Een stoel die daarbij eenvoudig op te vouwen en mee te nemen is als je bijvoorbeeld naar een evenement of op vakantie gaat? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij je bij FestivalChairs.com te bieden hebben. We hebben namelijk een krukje ontwikkeld dat eenvoudig op te zetten en weer op te vouwen is. Een krukje van gerecycled plastic, dat zeer stevig is en er gewoon prachtig uitziet. Een krukje dat we in een aantal stijlvolle ontwerpen ook verkopen als de Dutch Design Chair. Een unieke design stoel waar je mee gezien mag worden!

Direct contact

Van begin tot eind

Van festivalidee tot kunstobject

Tijdens zijn studie klassieke piano aan het Conservatorium in Den Haag bezocht Tim regelmatig het North Sea Jazz Festival. Daar kwam hij op het idee voor een lichtgewicht en duurzaam krukje van karton. Festival krukjes die je kunt laten bedrukken en makkelijk meeneemt, waardoor ze kunnen worden ingezet als marketingtool op een congres, beurs of evenement.

De uitvoering

Met de hulp van een industriële designer ontwikkelde Tim de FestivalChair, een internationaal ontwerp dat in korte tijd uitgroeide tot een waar kunstobject. Het krukje van karton werd wereldwijd gepatenteerd en binnen no time hadden de kartonnen krukjes een prominente plaats verworven in de internationale evenementenwereld.

Vliegende start

Bedrijven lieten steeds vaker de krukjes bedrukken in hun huisstijl en maakten de duurzame krukjes onderdeel van hun marketingcampagnes. Ook won de FestivalChair de Amerikaanse prijs voor ‘Best Marketing Tool’ van de International American Event Association en de Red Dot Design Award.

Dutch Design Brand

Overweldigd door het wereldwijde succes van de FestivalChair werd er een consumentenversie van het kartonnen krukje geïntroduceerd, de Dutch Design Chair. Al snel werd het duurzame krukje in diverse trendy designs verkocht van New York tot Parijs en van Tokio tot Brazilië. De Dutch Design Chair, winnaar van de Red Dot Design Award 2013, werd zo succesvol dat Tim besloot een nieuw merk te lanceren.

Het vervolg

Inmiddels heeft de FestivalChair nationaal en internationaal zijn plaats verworven binnen de evenementen wereld als hét krukje van karton dat voor A-merken een evenement tot een onvergetelijk evenement maakt, iedere keer weer!

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Een unieke design stoel van karton

We hebben met de Dutch Design Chair een design stoel ontworpen die met recht uniek genoemd mag worden. Het is een stoel die er mooi uitziet, waar je goed op kunt zitten en die je eenvoudig mee kunt nemen. Gewoon even opvouwen en onder de arm meenemen naar een andere plek. Zo is het een stoel die je bijvoorbeeld bij je kunt dragen als je naar een evenement toe gaat. Het is een stoel die daarbij ook geheel duurzaam is. De Dutch Design Chair is namelijk gemaakt van recyclebaar karton. Het is echter absoluut geen stoel voor eenmalig gebruik. Door de hoge kwaliteit van het gebruikte materiaal is dit een design stoeltje om jarenlang van te genieten.

Meer weten over ons design stoeltje?

Als je meer wil weten over onze design stoel, dan raden we je aan om de uitgebreide informatie die we elders op deze website hebben staan eens door te nemen. Of neem een kijkje bij de verschillende modellen die wij in onze webshop voor je klaar hebben staan. Zo heb jij een goede indruk van wat er allemaal te krijgen is. Een bestelling maken bij ons is heel eenvoudig. We zorgen er dan voor dat jouw nieuwe design stoel van karton zo snel mogelijk, veilig bij je wordt afgeleverd. Het genieten van ons multifunctionele product kan dan gaan beginnen!