Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Zet je bedrijf op de kaart met een festival stoel

Een festival stoel is dé manier om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Naast dat iedereen dit leuke stoeltje wel ziet zitten, komt een stoel altijd van pas. Het is – zeker tijdens een festival – namelijk heerlijk om even te kunnen zitten. Het stoeltje kan bovendien snel en eenvoudig opgevouwen én hergebruikt worden als het tijd is om te dansen of om naar huis te gaan. Bij FestivalChairs koop je kartonnen stoeltjes die volledig volgens jouw wensen kunnen worden bedrukt. Je maakt hiermee een (subtiele) reclame voor je bedrijf.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Festival stoelen van een duurzaam materiaal

Onze festival stoelen worden gemaakt van een duurzaam materiaal en geproduceerd in Nederland. Zo is het stoeltje 100% FSC gecertificeerd en 100% recyclebaar. De stoeltjes zijn makkelijk in elkaar te zetten en kunnen met gemak 200 kg dragen. Doordat het stoeltje licht van gewicht is, neem je hem makkelijk overal mee naar toe. Het stoeltje is hierdoor bovendien extra leuk om weg te geven tijdens een festival of evenement. Bij Festival Chairs kunnen we al vanaf 20 stuks voor je bedrukken met jouw design. Uiteraard ben je ook voor grotere oplages bij ons aan het goede adres.

Meer weten over onze festivalstoel?

Wil je meer weten over onze festivalstoel? Neem dan een kijkje op de website van FestivalChairs. Hier vind je praktische informatie en foto’s die als inspiratiebron kunnen dienen. Naast de gewone festivalstoel, hebben we ook een FestivalChair XL in ons assortiment. Dit extra hoge krukje is geschikt om aan tafels mee te zitten. Wil je direct een unieke stoel laten drukken in jouw huisstijl of design? Vraag dan een offerte aan via onze website of contacteer het team van FestivalChairs voor meer informatie. Je kunt ons bezoeken in Haarlem, een e-mail sturen of bellen.

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.