Offerte aanvragen
Terug naar overzicht 5 maart 2024

Zo kun je de FestivalChair ook gebruiken 😊

Verrast door creative toepassingen van de FestivalChair!

Het Canadese evenementenbureau Site 6 Events kreeg de opdracht om een groot evenement te organiseren voor de Edmonton Metropolitan Region, met een focus op verandering en innovatie. Dit evenement trok meer dan 1000 bezoekers, die allemaal kwamen om ideeΓ«n uit te wisselen en elkaar te inspireren. Een opvallend element tijdens dit evenement was de FestivalChair.

Onze stoeltjes waren overal te vinden en werden gebruikt om het thema ‘Building Our Future Together’ uit te dragen. Ze dienden niet alleen als zitplaatsen, maar ook als onderdeel van het decor, op het podium, en tijdens presentaties. Het was verrassend voor ons om te zien hoe veelzijdig onze krukjes konden zijn.

De FestivalChairs werden omgetoverd tot decorstukken, zitplaatsen, dansaccessoires, en zelfs bouwblokken. Hun aanwezigheid benadrukte het thema van samenwerking en innovatie en liet zien hoe alledaagse voorwerpen kunnen worden getransformeerd tot iets bijzonders.

Bekijk de foto’s om een indruk te krijgen van de creatieve manieren waarop de FestivalChairs werden ingezet. Het laat zien hoe samenwerking en creatief denken ons kunnen helpen om op nieuwe manieren naar de wereld te kijken.

 

Deel artikel