Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Congresstoelen

Duurzame, multifunctionele en praktische congresstoelen

Bent u op zoek naar duurzame, multifunctionele én praktische congresstoelen? Zeg de plastic stoeltjes dan definitief vaarwel. Een betere oplossing zijn de FestivalChairs. Dit opvouwbare krukje van karton is licht van gewicht en volledig recyclebaar. Doordat het krukje stevig is, kunnen mensen het krukje na afloop mee naar huis nemen. Een andere optie is om de krukjes opnieuw te gebruiken bij een ander evenement of congres. Laat uw bedrijfsnaam, logo of slogan op de congresstoel drukken als u direct een leuke manier zoekt om uw bedrijf op de kaart te zetten!

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Congresstoeltje van FestivalChairs

Een congresstoel moet bestand zijn tegen een stootje. Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken met de FestivalChairs. De FestivalChairs zijn stevig en kunnen met gemak een gewicht van 200 kilo dragen. Het leuke aan de krukjes is dat hij volledig kan worden aangepast aan uw wensen en huisstijl. U kunt de krukjes bovendien ook voor andere doeleinden gebruiken. Gebruik het krukje als tafeltje of als opbergbox voor alle documenten die worden uitgedeeld tijdens het congres. Zo weet u zeker dat het krukje niet bij het oud papier belandt. En als dat wel zo is, dan maken wij er graag nieuwe krukjes van. Wij stellen de krukjes namelijk grotendeels samen van gerecycled karton.

Direct congresstoelen kopen?

Wilt u direct congresstoelen kopen? Neem dan contact met ons op voor een offerte. Wij denken bovendien graag met u mee over het design van het krukje. Online kunt u alvast inspiratie op doen en meer lezen over onze andere must-haves tijdens congressen en evenementen. Ga bijvoorbeeld voor wat hogere krukjes waarmee u aan een tafel kan zetten. Ook de bijpassende tafels hebben wij in onze collectie opgenomen! Voor vragen en meer informatie kunt u ons vrijblijvend contacteren via de telefoon of e-mail. Daarnaast verwelkomen we u graag op ons kantoor in Haarlem. Het team van FestivalChairs helpt u verder en ontwerpt voor u een krukje én pronkstuk voor op het congres!

Hoe werkt het?

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Creëer je eigen ontwerp

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.