Offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Evenementenkrukje met agenda of plattegrond

De FestivalChair leent zich uitstekend voor het gebruik op evenementen, congressen, beurzen en festivals. De kartonnen krukjes voor evenementen vouw je simpel tot een stevige kruk en haal je na afloop met gemak weer uit elkaar. Doordat ze licht van gewicht zijn kun je de kartonnen krukjes gemakkelijk verschuiven of door de bezoekers laten meenemen als relatiegeschenk. Als je de krukjes laat bedrukken en voorziet van een logo, huiskleur of slogan, is dat een originele manier van branding van je merk of product.

Evenementenkrukje met agenda of plattegrond

Wij kunnen de krukjes bedrukken met een logo, in een specifieke huisstijl en in alle wenselijke kleuren. Bij krukjes voor evenementen wordt ook wel de agenda of plattegrond van de dag op de FestivalChair geplaatst. Zo maak je van het kartonnen krukje in een handomdraai een ideaal evenementenkrukje met agenda. Door het gepersonaliseerde festival krukje weten alle bezoekers direct waar ze moeten zijn. Daarnaast heeft iedereen direct zijn zitplaats bij de hand én een leuk relatiegeschenk om mee naar huis te nemen. Dat is nog eens een slim krukje!

Ontvang je graag meer informatie over de mogelijkheden bij de krukjes voor evenementen of wil je de kartonnen krukjes bedrukken? Neem contact op voor meer informatie. Voorbeelden van krukjes voor evenementen of evenementenkrukjes met agenda of plattegrond kun je terugvinden op onze inspiratiepagina’s.

Deel artikel