Offerte aanvragen
Terug naar overzicht

FestivalChair XL, de hoge variant

De vele aanvragen voor een hoge variant van de populaire kruk van karton hebben ertoe geleid dat er een nieuw model is ontwikkeld. De FestivalChair XL is even sterk en net zo makkelijk in elkaar te zetten als de gewone FestivalChair. Alleen deze kruk van karton is een stuk hoger, waardoor je er ook perfect mee aan een tafel kunt zitten. Bij het gebruik van onze krukjes voor beurzen is het nu dus mogelijk om te kiezen voor een mix van kleine en grote FestivalChairs!

Hoge kruk met bedrijfslogo

Als bedrijf kun je de FestivalChair XL laten personaliseren. Wij maken deze kruk van karton dan speciaal voor jou op maat. De hoge krukken kunnen we voorzien van specifieke huiskleuren, een slogan of het logo van je bedrijf, zodat de krukjes voor beuren, evenementen of bij andere gelegenheden kunnen worden ingezet als marketingtool. Zo heb je een unieke FestivalChair XL in handen, die exact aansluit bij jouw huisstijl en bij de look en feel die je als bedrijf wilt uitstralen.

We denken dat de FestivalChair XL allerlei nieuwe toepassingen in zich heeft en verheugen ons op de aanvragen die ongetwijfeld weer creatief en inspirerend zullen zijn. Heb je vragen over het gebruik van deze hoge kruk van karton? Neem contact met ons voor meer informatie of bekijk de specificaties.

Deel artikel