Offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Teamwork met krukjes

Wist je dat onze kartonnen krukjes zich ook perfect lenen voor een teambuilding. Plan jij een bedrijfsuitje, workshop met collega’s of uitgebreide teambuilding? Zet de krukjes voor teamwork in en het ijs is direct gebroken! Het werkt heel simpel: geef alle gasten of collega’s een ongevouwen FestivalChair en laat de gastheer of directeur op het podium demonstreren hoe de kartonnen kruk in elkaar gezet moet worden. Je zal zien dat er binnen 1 minuut 200, 500 of 1000 lage of hoge krukken op een rijtje staan. Doordat je het event begint met deze hilarische activiteit, zal je merken dat de spanning daalt, mensen beter samenwerken en je langer de aandacht kunt vasthouden. FestivalChairs als teambuilding, een ludieke manier om een event te beginnen!

Moderne bedrijfskruk

Door krukjes voor teamwork te laten ontwerpen heb je een perfecte marketingtool in handen. Je kunt onze lage en hoge krukken bedrukken met het logo, je slogan of in een specifieke kleur. Of voorzie de FestivalChair van een passende quote of een andere USP dat kenmerkend is voor jouw bedrijf of team. Duurt jullie teambuiling wat langer, dan is het leuk om het dagprogramma op de kartonnen kruk te laten printen. Dan weten alle medewerkers direct wat het programma is en waar ze moeten zijn. Laat na afloop de krukjes weer uit elkaar vouwen en door je gasten meenemen. Zo is er weinig afval om op te ruimen en gaat de branding mee naar huis, waar de marketing nog even doorgaat. Hoe duurzaam en origineel kun je zijn!

Ben jij op zoek naar krukjes voor teamwork of teambuilding. Denk dan eens aan een FestivalChair en informeer naar de mogelijkheden. Voorbeelden van diverse toepassingen van kartonnen krukjes vind je op onze inspiratiepagina’s.

Deel artikel