Offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Krukjes voor beurzen

Bij de organisatie van een beurs is het belangrijk de setting en aankleding zo te verzorgen, zodat de bezoekers geprikkeld worden en een kijkje komen nemen. Gebruik onze kartonnen krukjes voor de beurs en creëer hiermee exact de sfeer die jij voor ogen hebt! Krukjes bedrukken is ook mogelijk. De FestivalChair kun je voorzien van een bedrijfslogo, specifieke kleur of slogan. Een creatieve en leuke manier om je beurs en/of merk te branden. De lichtgewicht kartonnen krukjes zijn simpel in en uit elkaar te vouwen, waardoor je krukjes bij een beurs gemakkelijk in een andere ruimte kunt gebruiken.

Krukjes bedrukken

Omdat je de krukjes kunt voorzien van een bedrijfslogo, specifieke huisstijl of kleur is dit dé perfecte marketingtool voor je beurs. Het kartonnen krukje is geschikt om bezoekers op te laten zitten, maar heeft daarnaast veel meer toepassingen. Gebruik de FestivalChair bijvoorbeeld eens als tafeltje of bouw een muur met allemaal kartonnen krukjes naast elkaar. Als dat geen blikvanger is! Ook blijken onze krukjes een ideale gadget te zijn voor bezoekers om mee te geven als relatiegeschenk. Na afloop is er dan weinig afval om op te ruimen en gaat het merk mee naar huis, waar de marketing nog even doorgaat. Hoe duurzaam en origineel kun je zijn!

Wil je graag krukjes laten bedrukken of heb je vragen over het gebruik van krukjes voor beurzen? Neem contact met ons op, wij geven je graag alle informatie of een advies op maar. Voorbeelden van kartonnen krukjes die tijdens beurzen zijn gebruikt kun je terugvinden op onze inspiratiepagina’s.

Deel artikel