Offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Krukjes voor congressen

Op zoek naar een slimme en leuke manier om de zitgelegenheid op een congres te organiseren? Onze FestivalChairs zijn een praktische én leuke optie. Deze customized krukjes met bedrijfslogo, pakkende tekst of foto’s zijn ideaal om te gebruiken op een congres.

De FestivalChair kan gemakkelijk in en uit elkaar worden gehaald en is licht van gewicht, waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien kun je de krukjes voor een congres voorzien van een bedrijfslogo of specifieke kleur, waardoor het effectief kan worden ingezet als promotiemiddel.

Krukjes met bedrijfslogo

De kartonnen krukjes kunnen speciaal op maat worden gemaakt. Kies voor het logo van een sponsor, de kleuren van je eigen huisstijl of haak in op het thema van het congres. De krukjes voor een congres zijn helemaal naar wens te stijlen. Na het congres is de FestivalChair binnen een handomdraai weer netjes in elkaar gevouwen en kunnen de krukjes bij een volgende gelegenheid opnieuw worden gebruikt. In de praktijk worden de kartonnen krukjes door bezoekers gezien als een echte musthave en na het congres graag meegenomen naar huis. Kortom een perfecte combinatie van marketing én praktisch gebruik!

Heb je vragen over het gebruik van krukjes voor congressen of wil je graag krukjes met bedrijfslogo? Neem contact met ons voor meer informatie, wij denken hierin graag met je mee. Voorbeelden van kartonnen krukjes die tijdens congressen zijn gebruikt kun je terugvinden op onze inspiratiepagina’s.

Deel artikel