Offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Krukjes voor evenementen

Er zijn zoveel verschillende soorten events waar stoelen voor geregeld moeten worden. Kies eens iets anders dan een doorsnee saaie stoel, probeer een FestivalChair. Of het nou gaat om krukjes voor congressen, beurzen of bedrijfsevenementen, dit sterke krukje van karton is van alle markten thuis en kan compleet worden gepersonaliseerd.

Krukjes met bedrijfslogo, foto of tekst

Onze kartonnen krukjes zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen daardoor extra op. Een goede reden voor sponsoren om op het krukje hun bedrijfslogo te laten drukken of te kiezen voor specifieke kleuren die perfect passen bij hun merk. Vaak nemen de bezoekers de krukjes met bedrijfslogo mee naar huis, waardoor de branding na het event nog even doorgaat. Dit maakt een customized FestivalChair tot een perfecte marketingtool én gave gadget voor de bezoekers. Een win-win situatie!

 

Witte FestivalChair

Als je onze krukjes voor evenementen gebruikt, kun je er ook voor kiezen om deze niet te laten bedrukken. Ook de standaard witte of bruine FestivalChair komt namelijk prachtig tot zijn recht. Als er met licht wordt gespeeld of als een zaal is aangekleed met honderden rijen krukjes, zullen deze zorgen voor een sfeervolle aankleding en fungeren als een echte blikvanger.

De FestivalChair kan compleet worden aangepast in de stijl van je organisatie of merk. Neem contact op voor meer informatie, wij geven graag een persoonlijk advies op maat. Voorbeelden van branded krukjes met bedrijfslogo, voorzien van een mooie tekst of trendy design, passend bij de look en feel van , kun je terugvinden op onze inspiratiepagina’s.

Deel artikel