Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Een duurzame kartonnen kruk bestellen

We introduceren graag de FestivalChair. Dit is een kartonnen kruk die eenvoudig in elkaar te vouwen is, waarna je er zonder problemen op kunt zitten. Een krukje van recyclebaar karton dat wel 200 kilo zonder problemen kan dragen. Een krukje dat perfect in te zetten is bij beurzen en festivals. Vouw het krukje in elkaar voor het volgen van een presentatie, maak de kruk weer plat om mee te nemen naar de volgende presentatie. Een ideale kruk om op een beurs bij je te hebben. Maar ook een ideale kruk voor bedrijven om als promotietool te gebruiken. We kunnen de kruk namelijk 100 procent personaliseren voor jouw bedrijf.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Een kartonnen duurzame kruk inzetten als promotie tool

De FestivalChair is een unieke kruk die bij elke beurs ingezet kan worden. Het is een handige gadget, grotendeels gemaakt van gerecycled karton en FSC gecertificeerd. Deze kruk is perfect te gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf extra opvalt bij een beurs. Wij zorgen ervoor dat de kruk in jouw huisstijl wordt gedrukt, waarna jij ze uit kunt delen aan bezoekers van je stand of presentatie. Na afloop leveren de mensen de kruk weer in en kun jij deze ook bij een volgende beurs weer gebruiken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de kruk juist aan je bezoekers mee te geven, zodat ze worden herinnerd aan jouw bedrijf en die handige kruk die ze van je hebben gekregen.

Eenvoudig een kartonnen kruk bestellen

Het is heel eenvoudig om bij ons een kartonnen kruk te bestellen. Je kunt een van onze standaard bedrukkingen kiezen, maar je mag ook contact met ons opnemen om het te hebben over een eigen design voor de kruk. Zo heb jij een mooie, stijlvolle manier om je bedrijf nog eens extra te promoten. Onze kartonnen duurzame kruk is een eigen ontwerp dat wereldwijd wordt gebruikt bij evenementen. We hebben hier ook al meerdere awards voor in ontvangst mogen nemen. Onze kartonnen kruk bestellen? We helpen je graag om met onze FestivalChair een goede indruk te maken op je volgende evenement of festival!

Testimonials

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.