Offerte aanvragen

Een duurzame kartonnen kruk bestellen

We introduceren graag de FestivalChair. Dit is een kartonnen kruk die eenvoudig in elkaar te vouwen is, waarna je er zonder problemen op kunt zitten. Een krukje van recyclebaar karton dat wel 200 kilo zonder problemen kan dragen. Een krukje dat perfect in te zetten is bij beurzen en festivals. Vouw het krukje in elkaar voor het volgen van een presentatie, maak de kruk weer plat om mee te nemen naar de volgende presentatie. Een ideale kruk om op een beurs bij je te hebben. Maar ook een ideale kruk voor bedrijven om als promotietool te gebruiken. We kunnen de kruk namelijk 100 procent personaliseren voor jouw bedrijf.

Direct contact

Van begin tot eind

Van festivalidee tot kunstobject

Tijdens zijn studie klassieke piano aan het Conservatorium in Den Haag bezocht Tim regelmatig het North Sea Jazz Festival. Daar kwam hij op het idee voor een lichtgewicht en duurzaam krukje van karton. Festival krukjes die je kunt laten bedrukken en makkelijk meeneemt, waardoor ze kunnen worden ingezet als marketingtool op een congres, beurs of evenement.

De uitvoering

Met de hulp van een industriële designer ontwikkelde Tim de FestivalChair, een internationaal ontwerp dat in korte tijd uitgroeide tot een waar kunstobject. Het krukje van karton werd wereldwijd gepatenteerd en binnen no time hadden de kartonnen krukjes een prominente plaats verworven in de internationale evenementenwereld.

Vliegende start

Bedrijven lieten steeds vaker de krukjes bedrukken in hun huisstijl en maakten de duurzame krukjes onderdeel van hun marketingcampagnes. Ook won de FestivalChair de Amerikaanse prijs voor ‘Best Marketing Tool’ van de International American Event Association en de Red Dot Design Award.

Dutch Design Brand

Overweldigd door het wereldwijde succes van de FestivalChair werd er een consumentenversie van het kartonnen krukje geïntroduceerd, de Dutch Design Chair. Al snel werd het duurzame krukje in diverse trendy designs verkocht van New York tot Parijs en van Tokio tot Brazilië. De Dutch Design Chair, winnaar van de Red Dot Design Award 2013, werd zo succesvol dat Tim besloot een nieuw merk te lanceren.

Het vervolg

Inmiddels heeft de FestivalChair nationaal en internationaal zijn plaats verworven binnen de evenementen wereld als hét krukje van karton dat voor A-merken een evenement tot een onvergetelijk evenement maakt, iedere keer weer!

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Een kartonnen duurzame kruk inzetten als promotie tool

De FestivalChair is een unieke kruk die bij elke beurs ingezet kan worden. Het is een handige gadget, grotendeels gemaakt van gerecycled karton en FSC gecertificeerd. Deze kruk is perfect te gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf extra opvalt bij een beurs. Wij zorgen ervoor dat de kruk in jouw huisstijl wordt gedrukt, waarna jij ze uit kunt delen aan bezoekers van je stand of presentatie. Na afloop leveren de mensen de kruk weer in en kun jij deze ook bij een volgende beurs weer gebruiken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de kruk juist aan je bezoekers mee te geven, zodat ze worden herinnerd aan jouw bedrijf en die handige kruk die ze van je hebben gekregen.

Eenvoudig een kartonnen kruk bestellen

Het is heel eenvoudig om bij ons een kartonnen kruk te bestellen. Je kunt een van onze standaard bedrukkingen kiezen, maar je mag ook contact met ons opnemen om het te hebben over een eigen design voor de kruk. Zo heb jij een mooie, stijlvolle manier om je bedrijf nog eens extra te promoten. Onze kartonnen duurzame kruk is een eigen ontwerp dat wereldwijd wordt gebruikt bij evenementen. We hebben hier ook al meerdere awards voor in ontvangst mogen nemen. Onze kartonnen kruk bestellen? We helpen je graag om met onze FestivalChair een goede indruk te maken op je volgende evenement of festival!