Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Deel een klein opvouwbaar krukje uit

Tijdens een festival of evenement heb je soms maar één wens: even lekker kunnen zitten. Speel in op dit probleem door een klein opvouwbaar krukje uit te delen aan de bezoekers. Naast dat mensen je ontzettend dankbaar zullen zijn, gebruik je het krukje natuurlijk direct om naamsbekendheid te generen. Bij FestivalChairs bedrukken we kartonnen krukjes geheel volgens jouw wensen en stijl. Op deze manier creëer je een giveaway die iedereen ziet zitten. Bij FestivalChairs zijn de mogelijkheden eindeloos en zijn zowel kleine als grote ondernemers van harte welkom. Ook voor kleinere oplages (minimaal 20 stuks) ben je ons namelijk aan het goede adres.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

Kleine opvouwbare krukjes: eyecatcher tijdens én na het evenement

De kleine opvouwbare krukjes vormen een eyecatcher dankzij jouw unieke ontwerp. Daarnaast zorgen wij er voor dat het krukje voldoet aan de wensen van de gebruikers. Zo zijn de krukjes stevig, maar wel licht van gewicht. Doordat je het krukje probleemloos in- en uit elkaar vouwt, kun je het krukje gedurende de hele dag meenemen. Wij weten zeker dat het krukje hierdoor zowel tijdens het evenement als daarna veel gebruikt zal worden. Met een kleine investering creëer je dus een giveaway waar iedereen enthousiast van wordt. Het bewijs hiervan zijn de enthousiaste reacties die we ontvangen én het feit dat ons idee inmiddels gepatenteerd is in Europa en de VS.

Meer informatie over een klein krukje dat opvouwbaar is

Wil je meer informatie over een klein krukje dat opvouwbaar is? Online vind je diverse voorbeelden terug en vind je meer informatie over de afmetingen. Maak direct kennis met onze FestivalChair XL als je zoekt naar een krukje dat net wat hoger is. Via onze website kun je eventueel direct een offerte aanvragen als je enthousiast bent geworden over het krukje. Mocht je vragen hebben, twijfel dan niet en contacteer het team van FestivalChairs via het contactformulier, de e-mail of telefoon. Wij denken graag met je mee en kunnen een afspraak maken op ons kantoor in Haarlem als je uitgebreid kennis wilt maken met de krukjes en met ons!

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.