Offerte aanvragen
Terug naar overzicht 14 september 2022

Maak kennis met de FestivalChair

Heeft u al eens gehoord van de FestivalChair? Dit kartonnen krukje is dé oplossing voor corporate events. De FestivalChair creëert een unieke sfeer op een event, is oersterk en bovendien volledig bedrukbaar.

Een FestivalChair is bijzonder stevig en kan dan ook op verschillende manieren gebruikt worden: om op te zitten, om op te staan, als tafeltje… Ook duurzaamheid is een troef. Het karton is FSC-gecertificeerd en kan volledig gerecycleerd worden.

De FestivalChair is niet alleen een originele, praktische oplossing voor events, met zijn bedrukbare oppervlak is het ook een manier om een merk uit te dragen. Organisatoren die zorgen voor een mooie, originele print, merken vaak dat hun FestivalChair door de bezoeker mee naar huis genomen wordt, om verder te gebruiken.

De FestivalChair is internationaal gepatenteerd en heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de gerenommeerde Red Dot Design Award. FestivalChairs opereert wereldwijd en werkt intensief samen met bureaus als George P Johnson en MCI. Klanten die FestivalChairs hebben ingezet op hun event zijn onder meer: Nike, Adidas, ING, Google, Desperados, Philips en CocaCola.

Deel artikel