Offerte aanvragen
Terug naar overzicht 10 mei 2019

MCI kiest voor FestivalChairs

Congres- en evenementenmanagementbureau MCI verwelkomt tijdens congressen tussen de 400 en 10.000 deelnemers. Men creëert daarvoor zitplaatsen op verschillende plekken in het congresgebouw, maar hoe fijn is het als je zelf kan bepalen waar je wil zitten? De FestivalChairs bieden daarmee uitkomst: deelnemers kunnen deze meenemen en plaatsen waar ze maar willen.

Voor het ECTH-congres gebruikte MCI de FestivalChairs als inzet voor de Meet-the-Expert sessies. Geen standaard congreszaal met een vaste opstelling, wat zorgde voor een informele sfeer.

Tijdens ISBT werden de FestivalChairs ingezet op de beursvloer, waar men zelf een plekje kon creëren om koffie of lunch te nuttigen of gewoon om even bij te komen van een drukke dag… Ook in het Poster gebied werden de FestivalChairs gebruikt ter decoratie en waren ze erg handig om op te staan bij het ophangen van de posters!

Bij het EHA congres, met meer dan 10.000 deelnemers, werden hele creaties gemaakt van de FestivalChairs en werkplekken gecreëerd. Ook werden de instructies, over hoe je de FestivalChairs in elkaar zet, uitgedeeld. Aan het einde van het congres, werden de FestivalChairs massaal meegenomen naar huis.

Deel artikel