Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Opklap krukje: praktisch, duurzaam en award winning

Ken jij mensen die met een opklap krukje langs de weg zitten tijdens Prinsjesdag of een ander evenement? Dan is het tijd om deze mensen te attenderen op het opklap krukje van FestivalChairs. Ons krukje is super stevig en licht van gewicht. Je neemt het krukje daarom mee naar alle festivals en evenementen in de omgeving. Het krukje is bovendien geproduceerd in ons eigen land én 100% duurzaam. Ons design is hiermee zo populair dat we de Reddot Design Award hebben gewonnen en patent hebben in Europa en de VS.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

FestivalChairs: expert in opklapbare krukjes

Bij FestivalChairs durven we ons gerust dé expert in opklapbare krukjes te noemen. Onze stoeltjes zijn namelijk makkelijk in te klappen en kunnen met gemak 200 kg dragen. Onze festival stoeltjes zijn bovendien comfortabel, stevig en praktisch. Doordat de stoeltjes zijn gemaakt van karton, zijn ze de ideale plek om een ludieke boodschap of print op af te drukken. Gebruik het stoeltje bijvoorbeeld als marketing tool. Zowel bedrijven als kunstenaars kunnen met dit krukje naamsbekendheid generen en de aandacht trekken op een drukbezocht festival of (zakelijk) evenement.

Ontdek het krukje dat opklapbaar is

Het krukje dat opklapbaar en uniek is ontdekken doe je door een kijkje te nemen op onze website. Doe inspiratie op of maak kennis met onze XL variant. Dit hogere krukje maakt het mogelijk om aan een tafel te zitten. Dit is ideaal als je zoekt naar een krukje voor een vergadering of andere bijeenkomst. Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van FestivalChairs. Wij vertellen je alles wat je moet weten over het krukje en onze werkwijze via de e-mail of telefoon. Graag tot snel bij FestivalChairs.

Testimonials

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.