Offerte aanvragen
Terug naar overzicht 12 juni 2019

Vijf creatieve toepassingen van de FestivalChair

De FestivalChair is een duurzaam, kartonnen krukje dat bedrukt kan worden met eigen print, en waar men tijdens events op kan zitten. Toch is dit maar één van de manieren om de FestivalChair te gebruiken. Hier zijn nog vijf andere mogelijkheden om dit veelzijdige krukje op events in te zetten…

1. Als Teambuilding: geef elke deelnemer van je event een FestivalChair om zelf in elkaar te zetten. Binnen de kortste keren ontstaat er interactie, hilariteit en verbondenheid. Kortom, de perfecte sfeer om een evenement op gang te brengen. En bovendien hoef je als organisator geen stoelen klaar te zetten!

2. Als Bouwstenen: de FestivalChair is zo stabiel en zo sterk, dat je er prima mee kunt bouwen. Dit wordt dan ook regelmatig gedaan tijdens bijvoorbeeld beurzen en andere evenementen waar men tijdelijke wanden van doen heeft.

3. Als Trommel: de FestivalChair kan ook als instrument worden ingezet! Het is namelijk bijzonder geschikt om als trommel te gebruiken terwijl je er op zit (in het Spaans: Cajon). Dit zorgt voor interactiviteit en het helpt om eens goed stoom af te blazen. Kijk maar naar dit filmpje:

4. Als Opstapje: de FestivalChair is zo sterk dat je er zonder problemen op kunt staan. Zelfs dansen is geen probleem. Wie genoeg heeft van stil zitten, kan zich dus volledig laten gaan! Zie deze video voor een sfeerimpressie van 1 minuut:

5. Als Puzzel: het Limburgse bedrijf Koenen & Co gebruikte de FestivalChair zelfs om mee te puzzelen. Met 36 verschillend bedrukte FestivalChairs werden hun medewerkers aan het werk gezet om van 36 krukjes het bedrijfslogo te bouwen.

Deel artikel