Offerte aanvragen

Een vouwbaar krukje van karton

Ben jij op zoek naar een uniek krukje, dat niet alleen heel handig is maar er ook nog eens prachtig uitziet? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in de webshop van FestivalChairs.com. We hebben hier namelijk ons unieke vouwbaar krukje voor je klaarstaan. Dit is een krukje van gerecycled karton, dat makkelijk in en uit elkaar te halen is. Een krukje waar je optimaal van kunt genieten in je eigen huis, maar dat je ook heel eenvoudig meeneemt als je naar een evenement of op reis gaat. Ons vouwbaar kartonnen krukje, de Dutch Design Chair, is in meerdere stijlvolle designs in deze webshop bij ons te krijgen.

Direct contact

Van begin tot eind

Van festivalidee tot kunstobject

Tijdens zijn studie klassieke piano aan het Conservatorium in Den Haag bezocht Tim regelmatig het North Sea Jazz Festival. Daar kwam hij op het idee voor een lichtgewicht en duurzaam krukje van karton. Festival krukjes die je kunt laten bedrukken en makkelijk meeneemt, waardoor ze kunnen worden ingezet als marketingtool op een congres, beurs of evenement.

De uitvoering

Met de hulp van een industriële designer ontwikkelde Tim de FestivalChair, een internationaal ontwerp dat in korte tijd uitgroeide tot een waar kunstobject. Het krukje van karton werd wereldwijd gepatenteerd en binnen no time hadden de kartonnen krukjes een prominente plaats verworven in de internationale evenementenwereld.

Vliegende start

Bedrijven lieten steeds vaker de krukjes bedrukken in hun huisstijl en maakten de duurzame krukjes onderdeel van hun marketingcampagnes. Ook won de FestivalChair de Amerikaanse prijs voor ‘Best Marketing Tool’ van de International American Event Association en de Red Dot Design Award.

Dutch Design Brand

Overweldigd door het wereldwijde succes van de FestivalChair werd er een consumentenversie van het kartonnen krukje geïntroduceerd, de Dutch Design Chair. Al snel werd het duurzame krukje in diverse trendy designs verkocht van New York tot Parijs en van Tokio tot Brazilië. De Dutch Design Chair, winnaar van de Red Dot Design Award 2013, werd zo succesvol dat Tim besloot een nieuw merk te lanceren.

Het vervolg

Inmiddels heeft de FestivalChair nationaal en internationaal zijn plaats verworven binnen de evenementen wereld als hét krukje van karton dat voor A-merken een evenement tot een onvergetelijk evenement maakt, iedere keer weer!

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

De voordelen van ons vouwbaar duurzaam krukje

Ons vouwbaar krukje is een uniek stuk dat het in iedere inrichting goed doet. We hebben het gemaakt van gerecycled karton, zodat je er zeker van kunt zijn dat het duurzaam is. Daarnaast is het krukje heel handig. Je zet het zo in elkaar, maar vouwt het ook heel snel weer op. Hierdoor is het bijzonder handzaam en makkelijk mee te nemen. Daarbij is het ook een krukje dat heel stevig is. Het gebruikte materiaal kan als het eenmaal in elkaar zit tot wel 200 kilo dragen! En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze mooie, stijlvolle designs. Allemaal redenen om deze kruk van harte aan te bevelen!

Meer weten over ons vouwbaar duurzaam krukje?

Als jij meer wil weten over onze kruk, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om deze Dutch Design Chair te laten personaliseren en in een grote oplage. Zo heb jij een unieke promotionele tool voor als je een keer op een beurs of evenement staat en ervoor wil zorgen dat je bedrijf of merk op een leuke manier onder de aandacht komt. Je vindt hierover ook meer informatie op de overige pagina’s van deze website.