Offerte aanvragen
30 cm
30 cm
34 cm
35 cm
35 cm
45 cm

Een vouwbaar krukje van karton

Ben jij op zoek naar een uniek krukje, dat niet alleen heel handig is maar er ook nog eens prachtig uitziet? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in de webshop van FestivalChairs.com. We hebben hier namelijk ons unieke vouwbaar krukje voor je klaarstaan. Dit is een krukje van gerecycled karton, dat makkelijk in en uit elkaar te halen is. Een krukje waar je optimaal van kunt genieten in je eigen huis, maar dat je ook heel eenvoudig meeneemt als je naar een evenement of op reis gaat. Ons vouwbaar kartonnen krukje, de Dutch Design Chair, is in meerdere stijlvolle designs in deze webshop bij ons te krijgen.

Direct offerte aanvragen
Gewicht (verpakt) 910 g / 32.1 oz
Gewicht (onverpakt) 896 g / 31.6 oz
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs
Gewicht (onverpakt) 1200 g / 2,6 lbs
Maximaal gewicht 200 kg / 440 lbs

De voordelen van ons vouwbaar duurzaam krukje

Ons vouwbaar krukje is een uniek stuk dat het in iedere inrichting goed doet. We hebben het gemaakt van gerecycled karton, zodat je er zeker van kunt zijn dat het duurzaam is. Daarnaast is het krukje heel handig. Je zet het zo in elkaar, maar vouwt het ook heel snel weer op. Hierdoor is het bijzonder handzaam en makkelijk mee te nemen. Daarbij is het ook een krukje dat heel stevig is. Het gebruikte materiaal kan als het eenmaal in elkaar zit tot wel 200 kilo dragen! En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze mooie, stijlvolle designs. Allemaal redenen om deze kruk van harte aan te bevelen!

Meer weten over ons vouwbaar duurzaam krukje?

Als jij meer wil weten over onze kruk, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om deze Dutch Design Chair te laten personaliseren en in een grote oplage. Zo heb jij een unieke promotionele tool voor als je een keer op een beurs of evenement staat en ervoor wil zorgen dat je bedrijf of merk op een leuke manier onder de aandacht komt. Je vindt hierover ook meer informatie op de overige pagina’s van deze website.

Testimonials

Bekijk via onderstaande animatie hoe je de FestivalChair gemakkelijk in en uit elkaar kunt vouwen.

Tijdens een evenement is de branding en uitstraling van je bedrijf, instelling of merk extra belangrijk, daarom biedt FestivalChairs de mogelijkheid deze stijlvolle kartonnen kruk compleet te customizen naar jullie look & feel. De krukjes van karton zijn te bedrukken in iedere kleur of huisstijl en vallen hierdoor extra op. Zorg voor een leuke en stijlvolle promotie van je bedrijf en ontwerp een FestivalChair op maat!

Bekijk ook onze klanten
Fullcolour
2 kleuren + Wit of Bruin
1 kleur + Wit of Bruin
Standaard Wit of Bruin

Onze kartonnen krukjes zijn verkrijgbaar in twee formaten. De originele FestivalChair is te gebruiken als kruk of bijzettafel, terwijl de FestivalChair XL ook geschikt is om als stoel aan tafels te gebruiken. Mix en match deze twee formaten en creëer zo de perfecte look. De FestivalChair kan worden bedrukt in flexo-, fullcolour offset-, zeefdruk en UV print. De levertijd van de kartonnen krukjes is al vanaf 1 a 2 weken na goedkeuring van de bedrukking, afhankelijk van de gekozen druktechniek. Standaard wit of bruin is zelfs uit voorraad leverbaar.

Bij Timon Enterprise kiezen we voor duurzaamheid

Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

 

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.