Offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Netwerken met krukjes

Netwerken is belangrijk voor je onderneming. Door het onderhouden en uitbreiden van contacten kun je nieuwe opdrachten binnen halen en je bedrijf verder laten groeien. Daarom worden er regelmatig bijeenkomsten of netwerkborrels georganiseerd. Onze kartonnen krukjes om te netwerken zijn hierbij een perfecte promotietool. Zet wat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar en geef ze bij binnenkomst een FestivalChair. Doordat de lichtgewicht kartonnen krukjes een handvat hebben kun je ze gemakkelijk verplaatsen en meenemen. Is er iemand aanwezig die je graag wilt spreken? Zet je kartonnen kruk neer bij deze persoon en je gesprek kan beginnen. Nog nooit was netwerken zo comfortabel en informeel!

Netwerk kruk op maat

Ben jij organisator van een netwerkborrel of -bijeenkomst? Denk dan eens aan de vele voordelen van de FestivalChair. Naast het feit dat de gasten hun kartonnen krukjes zelf in elkaar zetten en gebruiken, is het ook een uitstekende marketingtool. Laat de krukjes bedrukken met het bedrijfslogo en/of huiskleuren van de businessclub. Je zult merken dat bezoekers de krukjes om te netwerken aan het eind van de dag graag mee naar huis nemen. Een perfecte combinatie van praktisch gebruik én direct marketing stunt!

Wil jij graag advies over krukjes om te netwerken of wil je krukjes bedrukken? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden, wij geven graag een advies op maat. Voorbeelden van het netwerken met krukjes kun je bekijken op onze inspiratiepagina’s.

Deel artikel