Offerte aanvragen
Terug naar overzicht

Tafels van FestivalChairs

Dat de FestivalChair geschikt is om van alles mee te bouwen wisten we al, maar dat je de kartonnen krukjes ook kunt gebruiken als bouwsteen voor tafels voor evenementen, was zelfs voor ons een verrassing! In de Lichtfabriek werden tijdens het jubileumfeest in 2014 lange tafels voor het evenement gebouwd en daarbij kreeg de FestivalChair de hoofdrol. Als tafels voor dit feest werden de grote krukken gebruikt met daarover een houten tafelblad. Hier omheen stonden kartonnen krukjes voor wel tweehonderd gasten.

Het zag er adembenemend uit en het bleek ook ontzettend praktisch. Iedereen had namelijk zijn eigen kruk om op te zitten en kon deze makkelijk in de hand meenemen, waardoor het mogelijk was om overal aan te schuiven. Leuk om te weten dat de FestivalChair dus niet alleen geschikt is om óp de zitten, maar ook om áán te zitten!

Tafels met bedrijfslogo

Naast dat de tafels voor beurzen en evenementen een creatieve manier zijn om in te zetten tijdens een event, kun je dit ook gebruiken als promotiemiddel. Denk aan tafels met bedrijfslogo en kartonnen krukjes in de huiskleuren van je bedrijf. Zowel de originele FestivalChair als de FestivalChair XL zijn compleet naar wens te bedrukken. Als het event voorbij is kunnen de tafels met bedrijfslogo gemakkelijk weer worden ingevouwen en opgeborgen. De kartonnen krukjes kunnen uiteraard ook opnieuw worden gebruikt, maar onze ervaring leert dat mensen het graag mee naar huis nemen. Hierdoor blijkt de FestivalChair ook een perfect relatiegeschenk!

Wil je meer weten over tafels voor evenementen of tafels met bedrijfslogo? Wij denken graag met je mee en maken een advies op maat. Voorbeelden van diverse toepassingen met onze kartonnen FestivalChair kun je bekijken op onze inspiratiepagina’s.

Deel artikel